tiistai 10. heinäkuuta 2018

Roadtrip to Oulu/Kempele

Perjantaiaamuna lähdin ajelemaan pentujen kanssa kohti Oulua. Vauvoilla oli autossa sturdi, jossa saivat oleskella ja reilun kuuden tunnin matka meni oikein hyvin. Hotellille päästiin ajoissa ja pennut tutustuivat innolla huoneeseen. Minä kävin pienellä kävelyllä ja kaupassa hakemassa evästä. Pennut sinkoilivat koko illan ympäri huonetta ja pitivät hauskaa.


Frostnight's Charming Devil, OSH c. Kaamos

Frostnight's Kiss Of The Vampire, OSH b. Nene
Aamulla suuntasimme Kempeleeseen näyttelypaikalle. Laitoin sturdin pystyyn ja tapasin näyttelypaikalle tulleita kavereita. Kävimme myös Tessan kuvattavana. Pennuista on siis jossain vaiheessa tulossa hienoja studiokuvia. Molemmat olivat reippaita ja leikkisiä. Arvostelussa molemmat saivat kovasti kehuja, tuloksena EX1 ja kutsut tp-valintaan. Kumpikaan ei kuitenkaan päässyt siitä eteenpäin. Mira kuitenkin nominoi Nenen Queen of the Junge -paneeliin, joka oli safariteemaisen näyttelyn leikkimielinen erikoisluokka. Kisan voitti upea itämaisnaaras Luna. Nenekin sai yhden äänen.

Vauvat häkissä

Nene Queen of the Jungle -paneelissa. Kuva: Tessa

Nene Queen of the Jungle -paneelissa. Kuva: Tessa
Itse pääsin mukaan paneeliassariksi, joten loppupäivä sujui nopeasti ihania kissoja esittäen. Sitten hotellille, syömään ja nukkumaan. Pennuilla oli taas hirveä vauhti päällä ja tavarat lentelivät lattialle kun nämä ohjukset sinkoilivat joka puolella.

Aamulla söin aamupalan, luovutin huoneen ja taas kohti Kempelettä. Oltiin ajoissa paikalla, tosin aika väsyneenä tämä päivä. Taas tavattiin paljon mukavia ihmisiä, vaikken kauheasti jaksanut sosiaalinen ollakaan. Molemmat pennut olivat jälleen EX1 ja kävivät TP-valinnassa, mutta jatkoon meni hieno itispentu. Näyttelypaikalla alkoi olla kuuma ja pennut sulivat häkin pohjalle, vaikka niillä oli viilennysalustat. Kotiin päästiin lähtemään onneksi ihan ajoissa.
Pennut sai minttuhiiren, joka oli tosi kiinnostavan tuoksuinen.


Sulavia pentuja
Matkalla tehtiin pari pysähdystä ja kotona olimme kymmenen aikaan. Pennut olivat iloisia, minä väsynyt ja muut kissatkin tyytyväisiä kun tulimme kotiin.

Pysähdys Vaskikellossa ja hetki nurmikolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti