maanantai 18. kesäkuuta 2018

Lemmyn Tupla-BISSIT ja kuvapläjäys ISROKista

Viimeinkin odotettu kesälomamatka alkoi ja lähdin ajelemaan Kuopioon kolmen kissan kanssa. Pentujen eka näyttely ja Lemmy oli mukana isoveljen hommissa näyttämässä mallia. Lähdin matkaan perjantaina ja yövyimme hotellilla.

Pesuhetki hotellilla

Kaamos ja Nene

Lemmy

Lauantaina Neneä jännitti ihan hirmuisesti, vaikka se sturdissa oli ihan rentona. Tuomarilla vielä oli ilkeä lelu, joka meinasi hyökätä kimppuun. Onneksi tuomari Manuela oli ymmärtäväinen pikkutytön säikähdystä kohtaan ja vähitellen rohkeus palasi.

Tuloksena:
Frostnight's Kiss Of The Vampire, Nene EX1. Tuomari Manuela Centamore
Frostnight's Charming Devil, Kaamos EX1. Tuomari Ulrika Eriksson
Frostnight's Shadegrown, Lemmy EX1, CAC -->CH, NOM, BEST IN SHOW ADULT MALE. Tuomari Ulrika Eriksson.

Lemmyn paneelivoitto tuli kyllä nyt ihan täytenä yllätyksenä. Kilpailijana hieno somalikolli. Ja vielä suoraan molemmilla tuomariäänillä. Voitte arvata, että kasvattaja meni pähkinöiksi :-P  Ja Lemmysteri siis myös valmistui myös Championiksi samalla <3

Lemmy paneelissa. Kuva Eeva-Leena.
Päästiin illaksi hotellille ja kissat jahtasivat koko illan isoa kärpästä. Hyvä, että oli tekemistä, niin yöllä sai vähän nukkuakin. Aamusella taas näytelmiin. Tällä kertaa tulokset olivat seuraavat:

Frostnight's Kiss Of The Vampire, Nene EX1. Tuomari Minna Krogh
Frostnight's Charming Devil, Kaamos EX1. Tuomari Luigi Comorio
Frostnight's Shadegrown, Lemmy EX1, CACIB, NOM, BEST IN SHOW ADULT MALE.Tuomari Caroline Stoa.

Caroline sanoi, että olisi jo viimeksi pari viikkoa sitten äänestänyt Lemmyä paneelissa, mutta silloin ei ollut trimmaus ihan kohdillaan.  ( Ja löi mua huiskalla :D ) Hänhän siis opetti minua käyttämään talkkia ihan siinä arvostelun lomassa, mistä olen kovasti kiitollinen <3 Mutta nyt oli kaikki kohdillaan ja Lemmy meni paneeliin kovasta kilpailusta huolimatta.


Sisarukset odottelee paneelia

Kaamos ja Nene synkronoituu

Oli muuten aika hikinen tunnelma. Kissatkin sulaa.

Kaamos

Paneelia odotellessa Lemmingsi otti rennosti

Nominoitu komea kolliainen ja iloinen omistaja. Kuva: Kati.
TP-valinnassa, Kuva: Kati

Paneelissa kilpailijoina tällä kertaa creme itiskolli ja ihanaakin ihanampi valkoinen balineesipoika Misha. Ihana nähdä pitkäkarvakauneutta paneelissa!! Lemmy sai kolmesta äänestä kaksi. Vau.

Nyt saatiin kuvakin voittajasta. Kuva: Elina
Tähän loppuun vielä hirmu isot kiitokset kaikille ihanille tyypeille joita tapasin näyttelyssä, kauniille kilpailijakissoille myös rapsutukset. Ja erityiskiitos ihanille assareille näyttelyssä!! Oli taas niin mukava viikonloppu. Muutaman viikon päästä sitten lomakohteena Kempele parin vauvan kanssa. Lemmyn näyttelyttämistä vähän tuo tuleva sertijumi rajoittaa, joten sitä ei ole ilmoitettu vielä mihinkään. Viimeistään World Winneriin sitten.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti