tiistai 12. joulukuuta 2017

Lemmyn näyttelysyksy

Niin se vaan tuli Lemmyseni neljän kuukauden ikään ja pääsi kokeilemaan näyttelyä. Kovasti hyvin herra käyttäytyi jo ekassa näyttelyssään. Olimme Ykköskissojen näyttelyssä Hartolassa. Lemmyn tuomarina oli Sara Ojaniemi, joka tykkäsi pikkupojasta kovasti ja nominoi Lemmysterin kovassa seurassa. Paneelissakin tuli ääni.
Tässä Lemmy Hartolassa menossa paneeliin juuri 4 kk täyttäneenä.
Seuraava näyttely oli URK:n näyttely Helsingin messukeskuksessa. Lauantaina tuomarina oli Dorota Szadurska. Hän tykkäsi kyllä Lemmysteristä, mutta tuomarin parhaassa oli taas kova kilpailu ja tällä kertaa voiton vei don sfinx pentu. Sunnuntaina mukana oli myös isä Jape. Lemmyn arvosteli Satu Hämäläinen, joka tykkäsi pojasta niin paljon, että taas Lemmy pääsi esiintymään paneeliin. Japekin sai sertinsä. Paneelissa ei tainnut tällä kertaa tulla ääniä.
Jape ja MiniMe

Mukava häkki oli pojalla ja isukilla

Lemmysteri ja iloinen kasvattajamamma. Kuva: Minna Saari

Lemmysteri ja iloinen kasvattajamamma. Kuva: Minna Saari
Myös Turussa TUROKin näyttelyssä oltiin molempina päivinä. Itse olin assarina koko viikonlopun ja pikaisesti esittelin Lemmyn tuomareille. Lauantaina Mira Fonsen ja sunnuntaina Veikko Saarela. Kumpanakin päivänä EX1 ilman suurempaa menestystä. Mutta hauskaa oli ja pikkumiehen eka kerta hotellissa.

Toinen vähän pidempi reissu tehtiin Kuopioon ISROKin näyttelyyn ja se kyllä kruunasi koko näyttelyvuoden. Mietin Kuopioon ajaessani, että kannattiko tänne nyt lähteä. Pitkä matka ja Japen jouduin jättämään kotiin, vaikka sekin oli ilmoitettu. Reissu oli kuitenkin ERITTÄIN mukava! Tapasin niin paljon ihania kissaihmisiä. Lauantaina Lemmy oli Juan José Martinez Vizcainon arvosteltavana. Ja saikin oikein kivat arvostelut. Yllätys oli kova, kun kovassa seurassa Lemmysteri nappasi taas nominoinnin. Mutta vielä suurempi järkytys kasvattajalle oli, kun Lemmy sai kaksi ääntä paneelissa! Kolmesta. Siis.... se oli BEST IN SHOW pentu. En meinannut ensin päästä liikkeelle hakemaan Lemmyä ihanan assistentin Paulan käsistä. Täytyy sanoa että kun oma kasvatti on ekaa kertaa BIS niin on se aika hienoa. Vähän tärisytti ja meikitkin taisi levitä :) Nopeasti hotellille ja rauhallinen loppuilta.

Sunnuntaina tasoiteltiin menestystä. Tuomarina tällä kertaa Carin Sahlberg. Hänkin kyllä Lemmingsistä kovasti tykkäsi, mutta tällä kertaa poitsu ei päässyt paneeliin. Ihan hyvä niin, sillä päästiin aiemmin lähtemään kotiin. Kotimatka kun taas oli aika pitkä, pimeä ja sateinen.


Hotellilla ekana iltana


<3

Lemmy odottelee paneelia kiltisti mamman sylissä
TP-valinnassa lauantaina. Kuva: Mirka Kivilahti
TP-valinnassa lauantaina. Kuva: Mirka Kivilahti
Sain mää sentään tällasen herkkutikun kun voitin.

Komea poika <3 Kuva: Mirka Kivilahti

Mä haluuuuun tonne, tuolla on kaveri! Lemmy oli täysi työ pitää Carinin pöydällä. Kuva: Mirka Kivilahti

Kiitos kivasta näyttelyvuodesta kaverit ja kilpakumppanit <3 Meillä onkin nyt isoja muutoksia luvassa ensi vuoden alusta...

Pikkulisäys vielä. Armi oli Raxun kanssa treffeillä eilen. Muutama viikko joudutaan odottelemaan, että nähdään onko vauvoja tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti