maanantai 30. heinäkuuta 2012

Näyttelyviikonloppu Espoossa

Viikonloppuna Espoossa järjestettiin SUROK kissanäyttely. Lauantaina olimme paikalla Nasun kanssa ja sunnuntaina minulla oli mukana Neffi.

Nasun toinen omistaja Tuuli oli myös mukana lauantaina ja päivä oli tosi mukava ja meni hyvin. Näyttelyssä oli mukana 4 ruskeaa nuorta ja tuomarina Marianne Roth. Nasu oli vuorossa ensimmäisenä ja Marianne näytti pitävän siitä. (Tuuli esitti Nasun ja minä taaempaa vain katselin).  Vastassa oli toinen urospentu, jonka Nasu voitti, ollen näin ex1. Nasu voitti värin parhaan valinnassa myös muut nuoret ruskeat ja yhden aikuisen, ja olimmekin tästä hyvin ylpeitä. Iltapäivällä seurasi vielä yllätys, kun Nasu oli myös Tuomarin paras päästen paneeliin. Nasu esiintyi koko päivän hyvin ja oli kiltisti, myös paneelissa. Yhtään ääntä ei kuitenkaan saatu vaan voittaja oli erittäin kaunis creme burmapoika.

Sunnuntaina Neffin tuomarina oli Marteinn Tausen. Hän löysi Neffistä vain muutaman pikkuvian ja antoi siis CACS-sertin. Erityisesti hän piti Neffin kropasta ja muutenkin kokonaisuus oli tasapainoinen. Leukaa hieman ihmeteltiin. Se näytti hyvin vahvalta ja purentakin tarkistettiin, mutta se näytti ihan hyvältä. Hetken mietittyään Marteinn totesi, että leuassa on ylimääräistä nahkaa, ja siksi se näyttää niin vahvalta. Hän ei oikein tykännyt tästä. Vertailussa toisen mustan itämaisen kanssa Neffi jäi toiseksi, eikä siksi päässyt värin parhaan ja tuomarin parhaan valintoihin. Olin ihan tyytyväinen sertiin ja loppupäivän istuskelin välillä häkin luona ja välillä seurasin arvosteluja. Hallissa oli erittäin kuuma ja olo oli loppupäivästä aika tukala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti