torstai 22. maaliskuuta 2012

Belle etsii sijoituskotia

Viime postauksesta voikin jo lukea, että täällä on ollut ongelmia naaraiden kesken. Ongelma on nyt jatkunut niin pitkään, että oli pakko tehdä jonkinlainen ratkaisu. Yritin miettiä asiaa joka kantilta ja lopulta päädyin siihen, että Bellelle olisi löydettä hyvä ja luotettava sijoituskoti Hyvinkään lähettyviltä.

Belle on luonteeltaan todella ihana, kiltti, ihmisrakas ja sosiaalinen, leikkisä mutta melko rauhallinen 3-vuotias punainen burmanaaras. Se on saanut yhden pentueen ja osoittautunut hyväksi ja lempeäksi äidiksi. Hoivannut myös talouden muita vauvakissoja. Sillä on burmaksi pieni, sievä ääni. Se on persoonallinen ja ystävällinen kissa joka rakastaa lelun noutamista. Tässä muutama kuva neitokaisesta:Näyttelyihin EI TARVITSE lähteä. Belle on kuitenkin ulkomaansertiä vaille Grand international champion. Toivoisin että minun olisi itsen mahdollista jossain vaiheessa viedä se hakemaan tämä serti ulkomailta. Sen jälkeen sitä saa näyttelyttää jos haluaa. Olen toki mukana jos uusi koti ei ole kokenut näyttelyiden kanssa. Näyttelypakkoa ei siis ole.

Belle sijoitetaan 1-2 pentueen sopimuksella. Pentueet syntyisivät sijoituskodissa. Kokemusta pennuista ei kuitenkaan välttämättä tarvita, sillä kasvattaja auttaa kaikessa ja hoitaa pentuasiat. Lisätietoa sijoitustoiminnasta löydät TÄÄLTÄ. Bellestä otetaan takuumaksu, joka palautetaan pentujen jälkeen.

Jos olet kiinnostunut toimimaan sijoituskotina, kerron mielelläni lisää sähköpostilla! frostnights.burmese (at) gmail.com

2 kommenttia:

  1. Onko Bellellä mitään kokemusta koirista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Belle ei ole juuri nähnyt koiria. Kaniinimäyräkoira meillä on joskus käynyt vierailulla ja sitä Belle väistelee, ei nyt suoranaisesti pelkää. Miten se sopeutuisi koiraan selviäisi vain kokeilemalla.

      Poista