torstai 27. syyskuuta 2018

Kiireinen loppukesä/alkusyksy

Kaikenlaistahan tässä on ehtinyt tapahtua, mutta olen muka ollut liian kiireinen mitään kirjoittamaan.

Kaamos muutti eilen Helsinkiin sijoituskissaksi. Totesin, että leikkaamattomien sisarusten pitäminen samassa taloudessa on hiukan liian haasteellista tähän hetkeen. Alunperinkin oli siis tarkoitus katsella tilannetta, miten alkaa sujua. Kun päätin pitää Nenen leikkaamattomana, jomman kumman oli pakko saada sijoituskoti ja Kaamoksellehan löytyi heti kyselijöitä asiasta ääneen mainittuani.

Nenen toinen veli Lemmy tosin on vielä leikkaamaton. Lemmy on tavannut yhden tytön ja on meillä muitakin suunnitelmia. Tarkoitus kuitenkin laittaa Lemmy implantille mahdollisimman pian.


Pennut saivat odotetut DNA-testituloksensa:

Nene, Frostnight's Kiss Of The Vampire, OSH b (var):  PRA-kantaja, ei kanna pitkäkarvaa

Tirri, Frostnight's Romance With Darkness, OSH b 24 var: PRA-nega ja kantaa pitkäkarvaa!

Kaamos, Frostnight's Charming Devin, OSH c var, PRA-nega ja kantaa pitkäkarvaa!

Kaksi tulosta kolmesta olis siis vallan toivottuja. Mutta Nene nyt on niin hurmaava neito, ettei tuo tulos sitä yhtään pahenna.


Muutamassa näyttelyssä ollaan oltu. Lähinnä nyt tuo Finticatin TICA-näyttely oli oikein mielenkiintoinen. Jape oli näyttelyssä BEST OF BEST ALTER. Pennutkin saivat muutamia finaalisijoituksia. 2/3 tuomarista sijoitti Nenen paremmaksi kuin Kaamoksen. FIFe-puolella ollaan käyty pentujen kanssa vaikka missä ja iskä Raxukin on ollut mukana. Raxu on saanut sertinsä ja joku TP:kin oli mukana. Pennuilla tasainen EX1-rivi.


Tulevaisuudellekin on jännittäviä suunnitelmia:

Kuukauden päästä FIFen World Winner Show Tampereella! Sinne on ilmoitettu 1600 kissaa, sekaan Kaamos, Raxu, Jape ja Lemmy. Suurta menestystä ei odoteta, isot pojat lähtevät yrittämään "ulkomaan"sertejä, jotka tällaisesta tittelinäyttelystä on mahdollista saada ja Kaamos tulee sijoitusäitinsä kanssa katsomaan isoa näyttelyä. Tämän jälkeen syksyllä edessä enää TUROK ja ISROK, sekä yksi Finticatin näyttely. Vuoden lopuksi pennut siirtyvätkin jo aikuisten luokkiin.

Pentujutuista taas... jotain suunnitelmia on alkanut hautua. Niistä tiedotetaan sitten kun on jotain konkreettista olemassa :) Pikkutyttöjen pentusuunnitelmat menevät ensikevään/kesän puolelle. Toiveissa sekä pitkäkarvaa että lyhytkarvaa, itämaisena ja naamiollisenakin toivon mukaan. Armi taas on juuri leikattu, eli sille ei enää pentuja. Olen todella tyytyväinen näihin kahteen Armin pentueeseen, mutta nyt on jatkomateriaalia tarpeeksi ja Armi vetäytyy nauttimaan ansaituista eläkepäivistä. Mitä muuta sitten ohjelmassa... saa nähdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti