perjantai 25. elokuuta 2017

Pojat kävivät TICA-näyttelyssä ja pentujen varaustilannetta

FINTICAt järjesti Helsingissä näyttelyn 12.-13.8. Mukana olivat Ralph ja Jape, jotka kummatkin pärjäsivät oikein hienosti.

Raxu jakoi tuomarien mielipiteet selvästi. Åsa Broingin kehissä se jäi aina rotunsa kakkoseksi eikä päässyt yhteenkään finaaliin. Mary Lise de Landtsheer taas rakastui poikaan ja hänen finaaleissaan Ralph oli AllBreed 2 ja 1 sekä Shorthair specialty finaalissa 1. Lisäksi Ralph sai sunnuntaina viimeisessä finaalissa Mary Lisen "Judges Sweetheart Boy"-palkinnon. Hän sanoi mm. että Ralph on hänen mielestään täydellinen siamilainen.

Jape osallistui näyttelyyn ensimmäistä kertaa leikattuna Alter-luokkaan. Åsan kehissä se pääsi yhteen AB-finaaliin ollen 5. ja SP-finaaliin ollen 4. Mary Lise otti Japen kaikkiin finaaleihin ja se oli AB-finaaleissa 1. ja 3. sekä SP Longhair-finaalissa 1. Näyttelyn päätteeksi se palkittiin koko näyttelyn 2. parhaana kastraattina. Kaikkein paras kastraatti oli ihana Aurinkokuningas, joka kyllä ansaitsi voittonsa :) Tässä vielä muutama kuva näyttelystä ja palkinnoista:Japen ja Armin pennuista ovat vielä tytöt vapaana. Ihana pitkäkarva "Pikkunen", Lyhytkarvat "Hopis" ja "Tabby". Tytöt etsivät hyviä koteja. Voisivat myös lähteä kaksi samaan kotiin.

Luonteeltaan itämaiset ovat vauhdikkaita, sosiaalisia, osallistuvia ja ihmisrakkaita. Eivät mitään sohvankoristeitä vaan meneviä, uteliaita ja leikkisiä. Väsähtäessään ne toki tulevat mielellään syliin tai kylkeen kehräämään ja nukkuvat mielellään sängyssä tyynyllä tai peiton alla. Ne osallistuvat kaikkeen mitä teet ja rakastavat ihmisiään suuresti.

Tässä vielä uusimpia kuvia pennuista. Lisää löytyy FB-sivulta.
 
Hopis. Suloinen Hopsu on alustavasti varattu. Ensi viikolla sille tulee vieraita.

Lemmy. Ihana Lemmy-poika jää kotiin sulostuttamaan isän ja äidin elämää.

Pikkunen on pitkäkarvatyttö joka on vielä kotia vailla. Rasavilli ja rohkea tyttö.

Tabby on lyhytkarvatyttö ja myös kotia vailla. Ihana sylipurisija on hän.

Casimir on kotinsa jo hurmannut. Leikkisä ja rohkea poika, joka myös tykkää sylitellä silloin kun hänelle itselleen sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti