tiistai 27. joulukuuta 2016

Mennyt vuosi 2016 ja tuleva vuosi 2017

Jälleen on vuosi vierähtänyt nopeasti. Joulu on vietetty ja pikkuhiljaa on taas aika muistella vuotta 2016 ja suunnitella tulevia vuodelle 2017.

Vuosi 2016

Pennut

Pentuja ei vuonna 2016 nähty kissalassa, eikä kolleillekaan ole pentuja tullut. Raxulla on edelleen implantti. Jape sen sijaan olisi erittäin kiinnostunut tapaamaan tyttöystäviä. Jape on sijoituksessa ja sen omistaa Mummeli-kissala.

Mun pojat. Mummeli Sofinho Yaron, OLH ns 25 ja Ralph Sia Alicia, SIA b.

Kissat

Tänä vuonna kissajoukossa onkin tapahtunut enemmän muutoksia. Alkuvuodesta menetin niin rakkaan itämaiseni Neffin. Jo ennen Neffin sairastumista olin katsellut kissalaan uutta naaraspentua pojille morsiameksi. Jo keväällä Armi muutti meille. En ole katunut Armin tuloa pätkääkään, vaikka se pian Neffin poismenon jälkeen tulikin. Armi on ihan omanlaatuisensa tapaus ja sen kanssa on ollut paljon vauhtia ja tekemistä. Silti on ikävä Neffiä.

Neffi. Birregin Victory Ford, OSH n

Näyttelyt

Kun pentuja ei ole ollut, on ehditty käydä enemmän näyttelyissä. Jape ja Armi ovatkin reissanneet aika paljon. Menestystäkin on tullut, molemmat ovat olleet useita kertoja TP ja Armi kerran myös BIS. Jape on käynyt myös TICA-näyttelyissä. Ensimmäisessä näyttelyssään se oli Best of Best Kitten. Aikuisena se on napsinut tasaiseen tahtiin finaalipaikkoja ja valmistunut tänä vuonna jo QGC:ksi.

Noxx Dancing Queen, OSH c 24, BIS-pentu POH-KIS-näyttelyssä 2016

Vuosi 2017

Pennut

Nyt onkin pitkästä aikaa pentusuunnitelmia. <3 Kevät/kesä suunnitelmissa Armille ja Japelle lapsia, mikäli kaikki menee kuten toivottu. Pennut ovat todennäköisimmin pitkäkarvaisia tai lyhytkarvaisia itämaisia perusväreissä, hopealla tai ilman ja todennäköisesti kuviollisia, kuten vanhempansa.
Myös Raxulle ja Armille olisi haaveissa saada pennut, mutta tätä mietitään sitten tulevaisuudessa. Kovin kauan en kuitenkaan voi odotella, sillä Raxun implantti ei kestä ikuisesti enkä kovin kauaa aio sitä pitää leikkaamattomana. Mutta katsellaan kun sen aika on, kaikki on niin kiinni kaikesta :-P Todennäköisesti siinä kuitenkin on taas pennut sitten vähäksi aikaa tässä kissalassa, ellei Armi satu tekemään minulle sopivaa pitkäkarvatyttöä.... :-O

Armi vauvana. Noxx Dancing Queen, OSH c 24

Kissat

Kissamäärä saattaa kasvaa. Tietenkin toivotaan, ettei kukaan vahvuudesta poistu. Haaveilen, että voisin pitää oman kasvatin Armin pentueesta. Omia kasvatteja minulla en ole onnistunut tähän mennessä kotiin jättämään, mikä on tosi harmi. Tyttöjä on jäänyt sijoitukseen toki, mutta ei se ole sama asia. Toivottavasti pentueeseen syntyisi sopiva pitkäkarvapentu minulle siis :) Muita tulokkaita ei tällä hetkellä ole suunnitteilla, mutta mistä sitä koskaan tietää ;)

LV*Malsan Mel, BUR n, Noxx Dancing Queen, OSH c 24 ja Ralph Sia Alicia*CZ, SIA b

Näyttelyt

Alkuvuodesta näytellään Armin kanssa. Jos pentuja on luvassa, varmaan paljon ei niiden aikana näyttelyissä käydä. Jape toivottavasti valmistuu alkuvuodesta GIC:si ja ehkä näyttelyuran jatko menee kastraattiaikoihin, saa nähdä. TICA-näyttelyä olisi myös suunnitteilla keväälle...
Edi TP-valinnassa joskus nuorena miehenä. LV* Malsan Mel, BUR n

Kiitos kaikille ystäville iloissa ja suruissa mukana elämisestä viime vuonna. <3 Ja oikein hyvää ja jännittävää Uutta Vuotta 2017 kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti näemmä jossain näyttelyssä vielä ennen pentutaukoa. Karhu kaipaa aina seuraa näyttelyissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahdessa me ollaan seuraavaksi, molemmat päivät :) Kivahan se on aina nähdä kavereita ja ihania kissoja!

      Poista