lauantai 29. lokakuuta 2016

Syksyn näyttelyitä ja kuvia

Tänä syksynä kissat ovat käyneet muutamassa näyttelyssä ja ihan kivasti on mennyt.

POH-KIS Lapua 17.-18.9.


Syksyn ensimmäisenä oli POH-KIS Lapualla. Mukana olivat Jape (Mummeli Sofinho Yaron, OLH ns 25) sekä Armi (Noxx Dancing Queen, OSH c 24 var).

Lauantaina molempien tuomarina oli Marek Chadaj. Hän muuten tykkäsi Japesta, mutta poika näytti vielä hieman teiniltä ja turkki oli vielä kesän jäljiltä vähän vaiheessa. Loppupäivän päässä soi: ”hennot teiniviikset halkoo tuulta yössä....” vai miten se meni? Armista tuomari sitten tykkäsikin oikein kovasti ja tyttö olikin TP, kilpailussa cornaripentua vastaan.

Paneeli jännitti ihan hirveästi ja meinasin pyörtyä kun Armi sai kaksi tuomariääntä ja voitti kauniit somali- ja abylapset. Omistajaa hymyilytti aika tavalla. Illalla hotellissa kissat riehuivat illan.Sunnuntaina Japen tuomari oli Kristiina Rautio, joka kyllä näytti kovasti tykkäävän pojasta. TP:ssä oli vastassa balineesipoika ja olivat vissiin aika tasaväkisiä, mutta lopulta Japen ilme vei voiton. Armin tuomarina oli Alexey Shchukin, joka myös tykkäsi tytöstä. Tällä kertaa TP-valinnassa ei ollut pennuilla kilpailua, joten Armi oli taas TP. Molemmat kissat olivat nätisti paneelissa, mutta tällä kertaa ääniä ei tullut.


URK Siuntio 1.10.2016


Pari viikkoa myöhemmin oli vuorossa URK Siuntiossa. Armi ja Jape taas mukana. Molempien tuomarina oli tällä kertaa Juan José Martinez Vizcaino. Hän tykkäsi kovasti molemmista ja Jape sai sertinsä. TP-valinnoissa molemmat olivat loppuun asti kisassa mukana, mutta hävisivät täpärästi kauniimmille. Tästä näyttelystä jäi paljon kuvia. Jape kävi myös Tessan kuvattavana! Kuiva oli vähän hankala saada, koska Jape suunnisti mamman syliin heti kun sen laski pöydälle.

Kuva: Tessa.lv

Kuva: Tessa.lv

Kuva: Tessa.lv

Kuva: Tessa.lv

Kuva: Pauli Araneva

Kuva: Pauli Araneva

Jape tuomarin kanssa. Kuva: Pauli Araneva

Kuva: Pauli Araneva

 

YK Hartolassa 8.-9.10.2016


Sitten oli vuorossa Ykköskissojen näyttely Hartolassa. Lauantaina mukana oli Jape ja Armi, sunnuntaina vain Armi. Lauantaina Japen tuomarina oli Sara Ojaniemi. Hänkin taisi tykätä Japesta ja serti tuli taas. TP-valinnassa Jape hävisi komealle siamilaispojalle. Armin tuomarina oli Argia Laura Burani Ferrari. Armi sai kovasti kehuja ja esiintyi reippaasti. Sai myös kutsun TP-valintaan ja lopulta oli myös TP :) Paneelissa ei ääniä tullut, vaan kaunis venäjänsininen vei ne. Sunnuntaina Armin tuomarina oli Marina Vinkel. Hänkin valitsi Armin TP:ksi. Paneelissa kävi, kuten lauantainakin ja tuo venäjänsininen taisikin valmistua JW:ksi, eli ei huonolle hävitty :) Oli mukava taas nähdä kaikkia ihania ihmisiä ja kaikkia kauniita kissoja <3

Armi odottaa häkissä paneelia.Näyttelyväsymys ainakin emäntää vaivaa (Armia ei taida, kun siitä on niin kivaa tutkia paikkoja ja hurmata ihmisiä). On ollut kyllä kivoja näyttelyitä ja on ollut kiva nähdä kaikkia ihania kavereita.

Nyt on vähän levätty ja syksylle on vielä luvassa muutama näyttely.

Ensi vuoden suunnitelmista sen verran, että toivoisin Japen valmistuvat GIC:si ja Arminkin keräilevän muutamia sertejä alkuvuodesta. Kevään tai kesän aikana olisi myös pentuhaaveita ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti