maanantai 23. marraskuuta 2015

Tyttöjen reissu Tallinnaan ja Neffin SP

Lähdimme Tallinnaan FELIXin näyttelyyn ihan kaksistaan Neffin kanssa (Birregin Victory Ford, OSH n). Tavoitteena oli Neffin valmistuminen Supreme Premioriksi. Perjantaina pakattiin siis kamat King Toursin bussiin ja lähdettiin matkalle. Reissu oli oikein mukava. Hotelliin päästyämme Neffi alkoi heti tutkia huonetta ja jutteli kovasti samalla minulle itämaiseen tapaan Mää-määä. Yön Neffi nukkui kainalossani, mitä se kotona ei yleensä tee. Vietettiin siis laatuaikaa, ihan me tyttelit.

Lauantaina näyttelypaikalle ei ollut kiirettä, vaan ehdin nauttia hotellilla aamupalan kaikessa rauhassa. Sitten näyttelyyn ja sturdihäkki pystyyn. Itämaisia oli paikalla aika vähän, mutta kastraattinaaraissa oli ihan kilpailuakin, ja vieläpä 3 naarasta Neffin tuomarilla. Itämaisten arvostelun alku meni pitkälle iltapäivään, ja Neffi kurisi ja jutteli aina kun vierailin häkillä. Neffin tuomarina oli Charles Spijker, joka tykkäsi Neffistä kovasti. Pään linjat olivat hänen mielestään nätit ja kroppa hyvä ja tietysti Neffin vihreät silmät tekivät vaikutuksen. Jäätiin siihen sitten odottelemaan muiden kastraattinaaraiden arvostelua. Neffi kehräsi kiltisti sylissäni koko ajan ja näytti nauttivat olostaan. Sitten tuli TP valinnan aika. Yllätyksekseni Neffi olikin sitten voittaja siinä valinnassa. Joten jäätiin odottelemaan paneelia :) Paneeli olikin sitten jännittävä. Kilpailijana oli kaunis sininen itämaistyttö. Tuomareiden äänet menivät ensin tasan. Sitten ratkaiseva tuomari pääsi valitsemaan ja valitsikin tuon sinisen tytön voittajaksi. Sinänsä harmi meille, että voitto olisi ollut Neffille 10. mutta nyt taitaa jäädä sitten DSM-titteli saavuttamatta :( Mutta nättihän voittaja oli, ja voittonsa ansaitsi :)

Neffi paneelissa Tessan kuvassa.

Seuraava yö olikin sitten vähän levottomampi. Neffi yritti saalistaa roskiksesta jo tyhjää märkäruokapussia ja välillä taas kävi vieressäni huutamassa mää-mää.

Sunnuntai-aamu oli vähän kiireisempi, koska nyt näyttely alkoi jo ajoissa. Tällä kertaa tuomarina oli Robert Lubrano ja hän arvostelikin kissoja vauhdilla. Neffin arvostelu oli rento. Ihan tuomari siitä taas tykkäsi, vaikka huomauttikin että kastraattina on päässyt vähän mahaa kertymään. Turkki ei myöskään ollut tarpeeksi lyhyt, mutta tuomari kuittasi sen sillä, että Neffi on jo 5 vuotias. Serti tuli ja Neffi valmistui Supreme Premioriksi! Taas kastraattinaaraita oli kolme ja Neffi yllätti tälläkin kertaa olemalla TP! Paneeli meni todella sutjakkaasti ja vastuksena oli jälleen se sininen itämaistyttö. Tällä kertaa se sai molemmat tuomariäänet. Kotiin päästiin lähtemään hyvissä ajoin ja tällä kertaa ei edes ollut kiire bussiin.

Kotimatkaalla olimme sitten molemmat todella väsyneitä. Nuokuin laivalla ja bussissa ja kotona oltiin ennen yhdeksää. Kaikenkaikkiaan onnistunut matka.

Tuore Supreme Premior Birregin Victory Ford "Neffi" OSH n


Nyt sitten on mun näyttelykissat Supremejä molemmat, ja en taida niitä enää hirveästi näyttelyihin rahdata KM:ja hakemaan, mitä nyt RUROKiin on molemmat ilmoitettu. Mutta ehkäpä tässä ihan lähiaikoina meille muuttaa uusi vauva.... Katsotaan sitten ensi vuonna, miten uusi kategoriajako näyttelyihin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti