lauantai 22. elokuuta 2015

Salarakkauden suloiset lapset

Niin sitä vaan sattuu ja tapahtuu. En ollenkaan uskonut, että vahinko voisi käydä meillä, mutta niin vaan on käynyt ja suloiset tonkineesinaamiolliset vauvat näkivät päivänvalon 4.7.2015. Lapset ovat siis siamilaisen ja burman jälkeläisiä. Tonkineesi on siamilaisesta ja burmasta kehitetty rotu, mutta näitä pentuja ei rekisteröidä ja siinä mielessä ne ovat kotikissoja. Pennuista on kuitenkin ilmoitettu Kissaliitolle.

Sijoitusburmanaaraani Lunan ollessa hoidossa meillä, eräänä yönä siamilaiskollini Raxu oli tehnyt melkoiset houdinit ja murtautunut aamuyöllä ulos huoneestaan Lunan seuraan. Mitään astumista en kuullut, tai merkkejä nähnyt, aamulla vain löysin ne yhdessä.

En aluksi uskonut, että Luna olisi raskaana. Sitä on yritetty astuttaa useita kertoja eri kolleilla tuloksetta ja nyt se viettää pari tuntia implantilla olevan kollin kanssa vahingossa ja tulosta tulee...
No, salarakkauden tuloksena on siis 4 pientä hörökorvaa, 3 poikaa ja yksi tyttö. Yksi punanaamio, muut suklaanaamioisia. Suloisia ja vauhdikkaita pentuja, kuten yhdistelmästä voi odottaa. Ovat muutenkin hyvin samanlaisia kuin isänsä ja äitinsä, eli hyvin ihmisen seurassa viihtyviä, sylittelystä ja rapsutuksista tykkääviä (silloin kun ehtivät pysähtyä, ovat TODELLA vilkkaita). Ne myydään lemmikiksi vain rakastaviin koteihin. Molemmat vanhemmat on siis rekisteröity ja terveystutkittu. (fiv, felv, ihosienet sekä rotukohtaiset testit.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti