maanantai 15. joulukuuta 2014

Kissinäyttely Hartolassa

Eilen sunnuntaina 14.12 olimme Raxuttimen (Ralph Sia Alicia *CZ, SIA b), sekä Neffin (Birregin Victory Ford, OSH n) kanssa Ykköskissojen järjestämässä näyttelyssä Hartolassa. Näyttely oli mukavan pieni ja sujui hyvin. Jotenkin TAAS kerran Neffi ja Raxu olivat eri tuomareilla juuri samaan aikaan (miten se aina onnistuukin meillä näin?) Neffin esitti ystävällisesti assistentti Kati. Neffin tuomari oli Veikko Saarela, ja arvostelu hyvä. Neffi oli myös TP. Raxulla tuomarina oli Ad de Bruijn. Hän ei juuri mitään miekkosesta sanonut, mutta serti tuli, kutsua TP-valintaan ei.

Paneelissa jännitin Neffiä kovasti. Neffin kantoi paneelissakin Kati, ja rouva näytti käyttäytyvän hyvin. Kiitos Katille <3 Tuomariäänet menivät ensin tasan. Vastassa oli suklaanaamio balineesityttö. Ratkaisemaan kutsuttiin Mira Fonsén, joka vertaili tyttöjä aika kauan, kunnes lopulta valitsi Neffin! Mun ihana tyttö oli jälleen BIS (kuten viimeisissä kolmessa muussakin näyttelyssään!) Minä ihan tärisin. Neffiä verrattiin vielä parhaaseen kastraattiurokseen, komeaan Nikkeen. Tottakai Nikke valittiin suorilta käsin paremmaksi tässä vertailussa :)

Näyttely oli oikein kiva ja oli kivaa nähdä taas tuttuja. Lisäksi kotiin päästiin oikein hyvissä ajoin, joten en joutunut kovin myöhään ajelemaan. Edi oli erittäin tyytyväinen tähän myös ja sain rapsutella herraa koko illan. Raukka oli yksin koko päivän.

Lisätään tähän vielä kuva musta ja Neffistä palkintoja kädet täynnä.
kuva: Erkki Meriläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti