maanantai 11. marraskuuta 2013

Mukava näyttely Kouvolassa

Viikonloppuna 9.-10.11 matkasimme Kouvolaan. Mukana oli vain Raksu (Ralph Sia Alicia *CZ, SIA b). Oli kiva olla pitkästä aikaa näyttelyssä vain yhden kissan kanssa. Hermoilen aina niin kovasti sitä että ehtiväthän nyt kaikki tuomarille jne. jos on useampi kissa.

La:
Tuomarina Anna Wilczek
EX1, NOM, BIS kitten 6-10 month!

Raksu sai oikein kivat arvostelut. Tuomari tykkäsi hirveästi kropasta ja päästä. Turkkikin oli todella hyvä ja värikin tällä kertaa. TP- valinnassa vastassa oli kaunis syssinuori, jota tuomari kehui kovasti. Ralph kuitenkin vei voiton paremmalla silmien muodollaan! Lauantaina kaikki neloset olivat yhdellä tuomarilla, joten se oli saman tien BIS, eli paneelissa käytiin vain esittäytymässä.
Kuvia paneelia odotellessa häkissä:Illaksi menimme hotellille Kouvolan keskustaan. Raksu oli tosi kiltisti ja nukkui yönsä, joten seuraavana aamuna oltiin taas näyttelyssä pirteänä. Kuvia hotellilta:


SU:
Tuomarina Charles Spijker
EX1, NOM

Sunnuntaina Charles tykkäsi Raksusta kovasti. Taas sai kehuja kroppa ja pään muoto sekä väri. Tuomarin mielestä Raksu oli hassu poika. Se käyttäytyikin tosi nätisti ja tutkiskeli pöytää iloisena.
TP-valinnassa vastassa oli lilanaamio siamilainen sekä pitkäkarvainen itämainen. Tuomari oli sitä mieltä että Raksulla oli harmonisin pää, upea kroppa ja kaunis ääni. Hän myös huomautti, että tämä kuoro, eli kaikki kolme nuorta, lauloi kauniisti ja voisivat olla ensi vuonna Suomen Euroviisuedustus. Olin tosi iloinen Ralphin nominoinnista. Paneelissa vastassa oli kaunis itämaistyttö, joka oli jo JW ja ajattelin että se varmaan voittaa. Iloisena yllätyksenä äänet menivät tasan (molemmat tuomarit äänestivät omia ehdokkaitaan). Päättämään kutsuttu tuomari sitten kuitenkin valitsi voittajaksi ihanan itämaistytön, onnea siihen suuntaan :) Sitten lähdimmekin melkein heti kotiin. Ralph vähän lauleskeli boxissa, harjoitteli varmaan niihin viisuihin. Kotona oltiin jo puoli kuuden aikaan. Kiitos ERYlle hyvin sujuneesta näyttelystä!

Oli mukava viikonloppu siis, ja myös oikein mukavaa seuraa, joten aika kului nopeasti. Kiitos siis seurasta varsinkin Evalle! Tänä vuonna suunnitelmissa on vielä yksi näyttely, joulukuun alun ISROK Kuopiossa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti