maanantai 26. elokuuta 2013

Nasu ja RUROK 24.8.2013

Meillä oli todella mukava näyttelypäivä Vantaalla viime lauantaina. Nasun (Laurin Von Tali, BUR n) eka kerta kastraattina ja vähän kyllä jännitti. Tähän mennessä nimittäin kissani eivät leikkauksen jälkeen oikein enää viihtyneet näyttelyissä. Mutta Nasukulta oli ihan toista maata. Häkissä se nukkui riippumatossaan melkein koko ajan. Sylissä ollessaan se vain kehräsi ja leipoi, eikä sanonut pahaa sanaa kenellekään. Tätä useampi ihminenkin ihasteli. Tuomarin pöydälläkin Nasu esiintyi oikein nätisti. Tuomarina oli Yan Roca-Folch. Hän tykkäsi Nasusta kovasti ja kehui että siitä näkee, että se on hyvin hoidettu ja rakastettu <3 Nasu sai ensimmäisen CAP sertinsä helposti. Myös kutsu tuomarin parhaan valintaan tuli.

Samalla tuomarilla oli myös Nasun pentu Aavan-kissalasta. Mielestäni oikein nätti ruskea pikkutyttö oli.

TP-valinnassa Nasu esiintyi taas oikein nätiksi. Pienen miettimisen jälkeen Yan valitsi Nasun tuomarin parhaaksi! Paneeliin siis! Vaikka paneelissa ei menestystä tullutkaan, olin oikein tyytyväinen koko päivään.
Nasu näyttelyhäkissä:Seuraava näyttely onkin PIROK kahden viikon päästä. Lauantaina on burmien erikoisnäyttely ja paikalla yli sata burmaa! Myös Nasu ja Luna osallistuvat ja joukko Nasun jälkeläisiä! Normaalin arvostelun lisäksi on luvassa erikoisluokkia burmille sekä oma paneeli:) Sunnuntaina osallistuu Nasun lisäksi Ralph-Pupsi ensimmäiseen näyttelyynsä. Kyllä jännittää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti