perjantai 14. kesäkuuta 2013

ERY-SYD näyttely 8.-9.6. Hyvinkäällä

Mukanani oli Neffi ja myös Luna ja Reino olivat paikalla. Tämä oli meille kotinäyttely, ja onneksi vielä Drive-in niin kerrankin näyttelyaamuna ei tarvinnut olla liikkeellä kamalan aikaisin.

Lauantai:

Birregin Victory Ford, Neffi CACS --> SC!!!
Frostnight's Oh So Cute! Reino CAPIB
Frostnight's Rainy Lullaby, Luna EX1

Kaikilla oli tuomarina Natalia Sidorova, joten ei tarvinnut seurata useampaa tuomaria. Neffi sai mukavan arvostelun ja viimeisen CACS sertinsä valmistuen Supreme Championiksi. TP-valinnassakin käytiin pyörähtämässä. Loppupäivästä Neffi myös palkittiin ERY-SYDin vuoden kissana 2012 kategoriassa IV.

Neffi tuomaripöydällä. Kuva: Petri Jaakkola

Reinokin sai oikein mukavan arvostelun. Myös TP-valintaan poika kutsuttiin ja tuomarin mielestä se oli oikein komea poika, mutta valitettavasti Reino oli sen verran huonolla päällä, ettei sen takia oikein voinut paneeliin laittaa.

Reino TP-valinnassa. Kuva: Petri Jaakkola

Luna sai myös oikein kivan arvostelun. Tuomarin mielestä tyttö oli kivasti tasapainoinen ja nätti pakkaus. TP-valinnassa voiton vei toinen burmapentu, joka oli myös tosi nätti.

Luna TP-valinnassa. Kuva: Heikki Siltala


Sunnuntai:

Birregin Victory Ford, Neffi KM, NOM
Frostnight's Rainy Lullaby, Luna EX1

Neffin tuomarina oli Vera Vasilieva. Hän tykkäsi Neffistä, varsinkin kropasta. Neffi pääsi taas TP-valintaan ja yllätyksekseni valittiin TP:ksi! Paneelissakin äänet menivät ensin tasan toisen naaraan kanssa, mutta sitten ratkaiseva tuomari valitsi sen toinen voittajaksi. Joka tapauksessa mukava oli että Neffi nominoitiin, jotenkin hyvä lopetus aktiiviselle näyttelyissä käymiselle. Neffi jää nyt ainakin toistaiseksi näyttelytauolle, katsotaan sitten viitsinkö sitä leikattuna vielä näyttelyttää.

Luna sai todella hyvän arvostelun. Tuomarina oli Katia Pocci. Hän piti Lunaa todella lupaavana pentuna. Luna jäikin odottamaan TP-valintaa. Valinnassa oli vastassa kolme ocicattia. Tuomari mietti pitkään viimeisen ocin ja Lunan välillä ja sanoi, että ratkaisu on vaikea. Lopulta hän päätti valita ocin ja perusteli tätä mm. sillä että Lunalla on hieman pitkä nenä. Lunallahan oli pikkupentuna ihan superlyhyt kuono, mutta jossain vaiheessa se pääsi venähtämään :-P No, ei se nyt vieläkään mikään hirmu pitkä ole. Nätti ja sopusuhtainen tyttö mielestäni.

Seuraavana näyttelynä on SUROK Helsingissä, minne Nasu osallistuu. Tämän jälkeen Nasun ja Lunan näkee Burmien erikoisnäyttelyssä PIROKissa 7.9. Sinne vaan kaikki burmaihmiset nyt osallistumaan tai katselemaan!!

Nasu muuten sai Helunan kanssa seitsemän pennun pentueen pari viikkoa sitten. Kannatti siis vielä treffata neito kolmatta kertaa ja vaihtaa treffipaikka meille. Enempää pentuja ei ole tulossa, Nasu leikattiin pian treffejen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti