sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kaikki pennut ovat löytäneet kotinsa

Kävin eilen pentuja katsomassa ja kamerakin oli mukana. Valitettavasti akku oli loppu ja kuvia ei sitten tullutkaan:( Käytän siis tässä vähän vanhempia kuvia kymmenviikkoisista pennuista. Tässä vielä pieni kertaus jokaisesta pikkuburmahurmurista.

Frostnight's Rainy Lullaby (BUR h)
 
Entinen Nuppu, nykyään Luna, muuttaa Hyvinkäälle sijoituskotiin mukavaan perheeseen, jossa on kaverina pari cornaripoikaa. Luna on ystävällinen tyttö, jolla kuitenkin taitaa olla omia mielipiteitä asioista. Luna on aika neiti välillä, eikä välitä niin osallistua poikien riehumiseen.

Frostnight's Rising Moon (BUR d)
 

Onni on komea mutta raitapaitainen poika ja pentueen isoin. Se on myös kovin sylikissa. Yleensä se kiipeää syliin kuin syliin istumaan ja nukkumaan. Onni on myös leikkisä ja varsinkin huiskalelu on kovassa käytössä. Onni muuttaa myös Hyvinkäälle.

Frostnight's Roaring Romi (BUR e)
 
Romi on rohkea poika joka myös tulee syliin. Se on ollut alusta asti utelias ja erittäin leikkisä. Se muuttaakin Jyväskylään suureen perheeseen, nuoren pojan omaksi kissaksi. Kaverina sillä on pieni koira ja toinen burma. Romi on varmasti juuri sopiva kaveri tähän perheeseen!
 
 
Frostnight's Rebel Of Snow (BUR d)
 
Timi <3 Komea poika jolla harmikseni on jaloissa raitaa. Se tykkää kovasti masun rapsutuksesta aivan kuten äitinsä ja kellii mielellään selällään kun joku sitä viitsii rapsuttaa. Timi on myös hyvin leikkisä kaveri ja rohkea. Se muuttaa Ojakkalaan ja saa kaverikseen pari hieman iäkkäämpää ja todella isoa maatiaiskollia.
 
Pennut muuttavat uusiin koteihinsa parin viikon sisällä. Toivotaan, että kaikilla tutustuminen uuteen perheeseen menee hyvin ja kaikista tulee varmasti rakastettuja perheenjäseniä.
 
Luna on myös ilmoitettu jo ensimmäiseen näyttelyynsä. Se tulee katselemaan näyttelymaailmaa ERY-SYDin Hyvinkään näyttelyyn 8. ja 9.6. Näyttely on Drive-in ja varmaan sopiva paikka aloittaa näyttelyissä käyminen. Mukaan lähtee myös Neffi ja Bellen ekasta pentueesta Reino on paikalla lauantaina. Neffi menee myös Tampereen näyttelyyn parin viikon päästä. Näyttelyistä meillä onkin taas melko pitkä tauko, joten odotan jo innolla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti