perjantai 4. tammikuuta 2013

RUROK näyttely Helsingissä 29.-30.12.2012

Olimme näyttelyssä Neffin ja Nasun kanssa ja olipa kertakaikkiaan kiva viikonloppu, vaikka kiirettä piti. Tapasin mukavia ihmisiä ja tulokset olivat hienot.

Lauantaina Nasulla (Laurin Von Tali, BUR n) oli tuomarina Jarmo Räihä. Nasu sai sertinsä ja valmistui Championiksi! Lisäksi Nasu oli TP. Neffillä (Birregin Victory Ford, OSH n) oli tuomarina Minna Krogh, joka tuntui tykkäävän tytöstä paljon ainakin kehujen perusteella. Serti tuli sieltäkin ja käytiin TP-valinnassa esiintymässä, mutta nätti siamilaistyttö vei siinä voiton. Päivä oli tosi pitkä ja kotiin päästyäni en kauaa valveilla jaksanut olla.

Sunnuntaiaamuna uudelleen Helsinkiin. Tällä kertaa Nasun tuomarina oli Minna Krogh. Serti tuli taas ja jälleen Nasu oli TP! Neffin tuomarina oli Berta Nemkova, joka rakastui Neffiin kovasti. Arvosteluseteliinkin tuli paljon sydämiä. Neffi sai sertin ja oli myös TP! Molemmat kissat paneelissa! Neffi ei tällä kertaa saanut paneelissa ääniä, mutta Nasun kanssa meni erittäin jännäksi, kun se sai kaksi ääntä, ja myös sfinx-kolli sai kaksi ääntä. Näistä sitten yksi tuomari valitsi paremman ja valinta osui tuohon Sfinxiin. Ei tässä kuitenkaan voi olla kuin erittäin tyytyväinen viikonlopun tuloksiin:)

Ja sitten vielä, Nasusta on tullut isä!! Metsäkansan kissalaan syntyi Jasmiinille neljä vauvaa Ruotsissa <3 Onnittelut Jasmiinille ja Tuulille ja isot pusut annettu myös tuoreelle isikissalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti