keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Odottelua ja PIROK 16.9.

Ai mitä tässä odotellaan? No odotellaan että päästäisiin pentuja tekemään tietenkin. Odotellaan että Belle juoksee ja odotellaan tajuaako Nasu olevansa kolli sitten kun se päivä koittaa. Poikahan on nyt noin 9 kk vanha. Odotan kovasti tätä Nasun ja Bellen pentuetta. Jos pennut yhtään tulevat vanhempiinsa on luvassa ainakin ihanaluonteisia lapsia, jotka ovat varmasti ihan kivan näköisiäkin. Belle on aina ollut kiltti, ystävällinen ja ihmisrakas neito. Nasu on suorastaan yliystävällinen ja todella ihmisrakas herrasmies. Rento ja rauhallinen, jota saa pyöritellä melkein miten päin vain, ainakin kotioloissa. Tietenkin nuori mies on vielä aika rasavilli tässä iässä.

Sitten ne näyttelykuulumiset jotka ovatkin vähän jääneet. Ehkä siksi, ettei siellä mitään kummoista tapahtunut, ihan kivaa kyllä oli. Nasun tuomarina oli Laura Boshoven. Hän tykkäsi Nasusta, joka on hyvin kehittynyt nuori mies. Tuloksena ex1. Neffin tuomarina oli Dorte Kaae. Hän tykkäsi kovasti Neffistä ja erityisesti kehui, että on todella hienosti laitettu näyttelyä varten. Tuloksena CACS.

Ai niin, ja Nasu sai sen siitoshyväksynnän myös. Ei sitä nyt kyllä taidetakaan tarvita, kun suunnitelmat vähän muuttuivat tässä välillä, mutta en sitten sitä enää ehtinyt perua. Sellainen nyt kuitenkin on, jos sitä sattuisi tarvitsemaan. Nasulla on muutenkin nyt testit tehty ja kaikki valmiina tyttöjen tapaamista varten. Morsiamiakin on tiedossa jo tarpeeksi. Tähän vielä pari kuvaa Nasusta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti