sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Upea näyttelyviikonloppu Tampereella

Tänä viikonloppuna suuntasimme Neffin (Birregin Victory Ford, OSH n) kanssa näyttelyyn Tampereelle. Sinne oli ilmoitettu myös Neffin tytär Brianna (Frostnight's Brianna, OSH a). Oli todella ihana nähdä Brianna. Se oli kovasti äitinsä näköinen  ja oloinen ja nukkui häkissä mustan britin kanssa. Tykkäsin tytöstä edelleen kovasti ja tulihan sitä muutamaan otteeseen pusuteltua..

Lauantaina Neffillä oli tuomarina Robert Lubrano, kuten myös viimeksi RUROKissa. Häntä oli taas liian lyhyt. Mutta muutoin Neffi oli nätti ja sopusuhtainen. Serti tuli ja myös kutsu TP-valintaan. TP:n vei kuitenkin kaunis siamilainen ruskeanaamiotyttö. Briannan tuomarina oli Jaana Jyrkinen ja hän tuntui pitävän Briannasta. Brianna oli sitten myös TP! Paneelissa kuitenkin toinen kaunis pentu vei voiton.

Sunnuntaina Neffin tuomari oli Marteinn Tausen. Hän piti kovasti Neffistä ja ihasteli linjakasta kroppaa ja sopusuhtaista päätä. Korvat eivät ole kovin superit, mutta hyvin sopusoinnussa pään muodon kanssa. Ainoina vikoina hän mainitsi, että silmien alalinja on hieman liian pyöreä ja prifiilissa pientä huomautettavaa. Neffi sai siis sertinsä ja oli myös TP. Paneelissa taisi vastassa olla sama ruskeanaamio kuin lauantaina TP-valinnassa, ellen ihan väärässä ole. Äänet menivät ensin tasan, joten jännitys oli kovaa. Ratkaiseva tuomari kuitenkin valitsi Neffin voittajaksi!!!

Brianna oli Pia Nymanin arvostelussa ja sai taas mukavat arvioinnit ollen EX1 ja TP. Paneelissa oli vastassa ihana valkoinen siamilaistyttöpentu, jota olimme jo Briannan omistajan kanssa pitkin päivää ihailleet. Äänet menivät taas aluksi tasan, mutta tällä kertaa ratkaiseva tuomari valitsi tuon toisen tytön.

Viikonloppu oli ihan huippumukava. Seura oli hyvää ja juttelin monen mukavan ihmisen kanssa ja tutustuin  myös moneen kauniiseen kissaan. Unet jäivät vähäisiksi ja pitkien päivien sinne tänne juoksemisen seurauksena välillä meinasi väsymys saada vallan. Siitä päästiin kuitenkin yli. Kiitos kaikille mukavasta näyttelyviikonlopusta ja nyt olen aivan valmis kaatumaan sänkyyn. Sitä ennen kuitenkin vielä muutama kuva Briannasta ja Neffistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti