sunnuntai 25. helmikuuta 2018

We have kittens / Pentuja pentuja!!

Kittens were born a week ago 16.2.2018.

Sire: SC Ralph Sia Alicia, "Raxu" SIA b
Dam: CH Noxx Dancing Queen, "Armi" OSH c 24 var

We have 6 oriental shorthairs:

2 x lilac male
2 x chocolate spotted male
1 x chocolate spotted female
1 x chocolate female

---------------------------------------------

Meillä on siis pentusia. Vauvelit syntyivät 16.2.2018 eli ovat nyt vähän yli viikon vanhoja. Armi hoitaa pentuja tunnollisesti. Myös isukki Raxu on käynyt tapaamassa vauvoja, kuten muutkin pojat. Toistaiseksi kuitenkin vauvat asuvat omassa huoneessaan rauhassa.

Kaikista pennuista on ollut paljon kyselyjä. Yksi suklaatäplikäs poika saattaisi olla vapaana, mielellään näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin. Tällä hetkellä lähinnä katsellaan miten pikkuiset kasvavat ja kehittyvät. Jompikumpi tytöistä saattaa jäädä kotiin.

Kuvissa isukki Raxu tutustuu lilaan poikaansa. Raxuhan oli Armin edellisten pentujen luottohoitaja ja tykkäsi niistä tosi paljon.

Aluksi painot eivät nousseet kaikilla pennuilla. Kävimme eläinlääkärillä tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. Sen jälkeen pennut ovat saaneet muutaman kerran päivässä lisäruokaa ja painotkin ovat nousseet paremmin. Pentujen silmät ovat alkaneet aueta ja ääntä riittää. Vielä pennut viihtyvät pesässä kasassa tai emon kyljessä tuhisten. Varmaan näin menee vielä viikko, ennen kuin ulkomaailma alkaa kovasti kiinnostaa pikkuisia.

Lila poika "Nalle"

Suklaatäplikäs poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti