maanantai 1. joulukuuta 2014

Retkellä Kuopiossa

Viime viikonloppuna olin Raxun (Ralph Sia Alicia *CZ) kanssa ISROKin  Kuopion näyttelyssä.

Lähdimme matkaan jo perjantaina, koska matka oli pitkä. Kuopiossa majoituimme hotelliin. Raxu tutki kiinnostuneena hotellihuonetta ja molemmat nukuimme yön hieman huonosti. Lauantaiaamuna suunnattiin hieman väsyneenä näyttelypaikalle Musti ja Mirri -areenalle. Tuomarina lauantaina oli Anna Wilczek. Hän tykkäsi Raxusta kovasti ja arvosteluseteli oli täynnä SUPERia. Ainoa miinus oli liian pyöreät silmät, jotka eivät ole tarpeeksi vinot. Serti kuitenkin saatiin helposti. Tuomarin parhaan valinnassa oli vastassa toinen hieno kolli ja tuomarilla oli todella vaikeuksia tehdä päätöstä. Lopulta tp:ksi kuitenkin valittiin se toinen kolli, jolla oli vieläkin parempi turkki. No, loppupäivän Raxu sai siis nukkua häkissä ja minä seurasin näyttelyä ja tapasin tuttuja. Väsyneenä palasin hotellille. Onneksi molemmat saimme nukuttua hyvin yömme.

Sunnuntaina taas heti aamusta näyttelypaikalle. Olin sen verran väsynyt, että en jaksanut herätä tarpeeksi ajoissa syödäkseni aamupalaa hotellilla. Onneksi oli kuitenkin eväitä mukana :) Aamupäivällä vein heti Raxun rinnakkaisarvostelua tekevän tuomarioppilaan tutkittavaksi. Hän piti Raxusta kovasti. Raxun varsinaisella tuomarilla oli toista kategoriaa aamupäivän ja hänen arvosteluunsa päästiin vasta myöhemmin. Tuomari oli Laura Burani. Hän piti myös Raxusta, myös silmistä. Raxutin sai siis sertinsä taas ja kutsuttiin tuomarin parhaan valintaan. Vastassa oli eilen tp:n voittanut kolli. Tällä kertaa Raxu voitti tp:n. Seurasin myös toisen tuomarin tp:t ja vastaan paneeliin tuli todella komea sininaamiokolli. Olin ihan varma, ettei Raxulla ole mahdollisuuksia sitä vastaan. Toisin kuitenkin kävi, ja Raxu pokkasi itselleen BIS-voiton molemmilla tuomariäänillä! Menin kyllä aika sanattomaksi :)

Odoteltiin vielä paneelin päättymistä ja jo ennen viittä päästiin lähtemään kotiin. Olin niin iloinen, ettei väsyttänyt yhtään, vaikka kotimatka oli taas pitkä. Ulkona oli satanut hieman luntakin. Kotona olimme hieman yhdeksän jälkeen navigaattorin sekoiluista huolimatta. (Matkalla pidin pienen tauon.) Kotona kissat olivat avanneet ruokalaatikon omatoimisesti ja avanneet itselleen raksubaarin. Olivat siis hyvinsyöneitä ja pulleita. Kyllä ne olivat muutenkin ruokaa saaneet, kun vanhempani olivat käyneet niitä ruokkimassa ja hellimässä poissaollessani. Viikonlopusta jäi hyvä maku, näyttely oli kiva, oli kiva nähdä tuttuja (!!) ja viettää viikonloppu reissussa. Kiitos ISROK! Vielä pari kuvaa itse BIS-miehestä.

Kuva: Mirka K.

Kuva: Mirka K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti