sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Mennyt vuosi 2014 ja tuleva vuosi 2015

Joulu on jälleen vietetty ja uusi vuosi tekee tuloaan. Nyt on taas aika koota yhteen vähän tämän vuoden tapahtumia, sekä suunnitella tulevaa vuotta, kuten minulla on vuodenvaihteessa tapana ollut :)

Vuosi 2014

 

Pennut


Vuonna 2014 syntyi yksi pentue Neffille ja Raxulle. Valitettavasti kaikki ei mennyt kuten toivottiin, vaan molemmat pennut menehtyivät. Tällöin päätin, ettei lisää pentuja ainakaan kovin pian tule. Neffikin oli sektion yhteydessä steriloitu, joten ainoa naaraani on sijoitusburma Luna. Raxutin sai pennut myös Cleverkitty-kissalaan. Viisi kaunista siamilaisvarianttilasta Cleverkitty Yesterdayn kanssa.

Raxuttimen pentuja. Kuva: Kirsi Ahvas

 

Kissat


Kissavahvuudessa ei juuri tapahtunut muutoksia. Muita kiusannut Nasu löysi itselleen uuden kodin, jossa on voinut hyvin. Kotona siis nyt leikattu Neffi, ensi vuonna 10 täyttävä Edi, sekä leikkaamattomana kollina edelleen pysyttelevä Raxu.

Edi burma ja Raxutin siamilaiskolli

 

Näyttelyt


Kun pentusuunnitelmat kariutuivat, onkin syksyn aikana käyty aika paljon näyttelyissä. Varsinkin Raxun kanssa, joka onkin menestynyt ihan hyvin. Ollut mm. 3 x BIS ja valmistui Grand International Championiksi. Neffikin on ollut muutamassa näyttelyssä mukana ja kaikissa BIS. Nyt tarvittaisiin vielä yksi BIS-voitto....

Neffi Tallinnan näyttelyssä. Kuva: Tessa.lv

 

Vuosi 2015

 

Pennut


Ainoa leikkaamaton naaras on siis burmatyttö Luna, jolle on toiveissa pentue kevääksi, mutta saa nyt nähdä miten sen kanssa käy. Muita leikkaamattomia naaraita ei tällä hetkellä ole, joten sen enempää pentuja ei ole suunnitelmissakaan. Kasvatus on siten toistaiseksi tauolla. Välillä on hieman toiveita ollut, että jos kuitenkin.... mutta ehkä kuitenkaan ei ihan lähitulevaisuudessa.
Raxua ei kuitenkaan ole tarkoitus leikata vielä, ja sille soisinkin vielä pentuja, jos kiinnostava yhdistelmä löytyy.

Luna, Frostnight's Rainy Lullaby, BUR h

 

Kissat


Minulla on paljon paljon paljon kissahaaveita. Saa nähdä mihin suuntaan lähden, mutta luultavasti kissavahvuus lisääntyy tulevaisuudessa. Haaveilen edelleen balineeseista, mutta lisäksi itämaisista pitkäkarvoista, varsinkin bicolorina, peterbaldeista, kaneli-itämaisista, selkirk rexeistä, devoneista.... joten saa nähdä. Nyt on mahdollista mikä tahansa :) Luultavasti kuitenkin pysyn nyt kollipojissa.

Neffi, Birregin Victory Ford, OSH n

 

 Näyttelyt


Koska pentuja ei ole tulossa mahdollisen sijoituspentueen lisäksi, luultavasti näyttelyitä harrastetaan ainakin Raxun ja Neffin kanssa, kunhan pääsisin käyttämään ne ulkomailla alkuvuodesta, koska sertijumissahan Neffi on ja kohta Raxutinkin. Raxu olisi kiva saada SC:ksi. Neffiäkin näyttelyttäisin mielelläni enemmän, se on niin kiltti ja pärjännyt hyvin.

Raxu Tallinnan näyttelyssä. Kuva: Tessa.lv
 

Hyvää vuotta 2015 kaikille! Kiitokset kaikille ystäville, että olette olleet mukana iloissa ja suruissa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti