lauantai 30. huhtikuuta 2016

"Vauva" jo 9 kk

Ensiksikin, hyvää vappua kaikille! Ja sitten, Mummeli Sofinho Yaron, Jape, OLH ns 25 täyttää huomenna jo 9 kk, minkä kunniaksi muutama kuva nuoresta miehestä!

 Ja kaverin kanssa.


Poika on miehistynyt myös siinä suhteessa, että aloitti merkkailun ja innostui siitä kovasti. Onneksi kuitenkin sain senkin aika hyvin pissailemaan vain samoihin paikkoihin, kuten pahvilaatikoihin, jotka on päällystetty sanomalehdillä, joten siivoaminen on aika helppoa. Tosin välillä tulee suihkautettua myös muualle. Tilasinkin UV-valon, jolla satunnaisemmatkin pissapaikat pitäisi löytää, saa nähdä toimiiko se.

Jape on saanut myös TICA-rekisterinumeron, eli jatkossa meitä voi nähdä myös TICA-näyttelyissä. Valitettavasti parin viikon päästä oleva Finticatin näyttely jouduttiin perumaan, koska Japella on korvatulehdus, jota pitäisi lääkitä ainakin tuo pari viikkoa. Onneksi poika on suhteellisen kiltti ja sen korvaan saa laitettua korvatipat ilman suurempaa taistelua. Joskun Bellelle yritin korvatippoja laittaa niin se oli ihan mahdotonta ja tippoja joka puolella paitsi korvassa. Kyllä meillä on hieno poika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti