maanantai 11. toukokuuta 2015

Kevään PIROK

Osallistuin viikonloppuna Neffin (Birregin Victory Ford, OSH n) kanssa PIROKin näyttelyyn. Näyttely oli oikein mukava ja kaikki toimi mielestäni hyvin.

Lauantaina Neffin tuomarina oli Caroline Stoa. Hän kehui kovasti Neffiä, varsinkin sen silmien ilmettä ja väriä. Tuloksena CAGPIB-serti ja TP. Näyttelyssä myös tuomarioppilas oli tekemässä koettaan ja hänen sylissään Neffi tuntui viihtyvän, vaikka assistentit hoitivatkin kissan esittelyn ja sain katsella itse kauempaa. Neffi on kyllä kaikille kiltti, mutta harvoin se pitää tuntemattomista ihmisistä.

Ennen paneelia oli vielä PIROKin vuoden kissojen palkitseminen. Kategoriassa neljä palkittiin Raxu toiseksi parhaana aikuisena sekä Neffi parhaana kastraattina isolla pokaalilla ja ruokalahjakortilla. Molemmat saivat myös Serene Um-tippoja ja nyt pohdin mihin niitä käyttäisin.

Paneelissa Neffi ei saanut ääniä, mutta assistentti kertoi, että tuo tuomarioppilas oli sanonut kovasti pitäneensä Neffistä, oliko se nyt sitten niin sweet girl, sanatarkka ilmaus on päässyt unohtumaan. Se kyllä lämmitti mieltä, koska Neffi nimenomaan luonteeltaan on todella ihana tyttö.

Näyttelyssä esiintyi Myös Raxun poika Matti, komea cremenaamiosiamilainen. Matti oli Ex1 ja myös TP lauantaina, EX1 sunnuntaina.:) Oli mukava nähdä poika, toivottavasti vielä useammassakin näyttelyssä sukua näkyisi!

Ostin Neffille myös oman tiipiin Sturdiin, johon se tykästyi kovasti. Tässä Neffi poseeraa sen ovella.Sunnuntainakin olimme siis paikalla ja taas mukava päivä. Tuomarina oli Ulrika Eriksson. Taas tuli oikein mukava arvostelu ja varsinkin silmät saivat taas kehuja, sekä pää. Korvat nyt eivät ole kauhean isot, mutta sopivat kissan kokoon hyvin. Tuloksena taas CAGPIB. TP-valinnassakin käytiin pyörähtämässä, mutta tällä kertaa siinä ei pärjätty, joten loppupäivä kului lähinnä häkillä lepäämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti