maanantai 20. huhtikuuta 2015

TUROK näyttely

Viikonloppu vietettiin Turussa Turokin näyttelyssä. Mukana Raxu ja Neffi. Ei mennyt ihan toivotusti, mutta onneksi paikalla oli mukavia ihmisiä jotka päiviäni piristivät :)

Lauantaina tuomarina oli Donatella Mastrangelo ja molemmat kissat saivat sertinsä ja kävivät tp-valinnassa kääntymässä.

Sunnuntaina tuomarina oli Lena Chapman, joka olikin aika tiukkana. Neffi sai sertin, mutta ei kuulemma olisi saanut enää luokassa 4 profiilinsa takia. Ei se profiili nyt mun mielestä kovin huono ole... Ralph oli Lenan mielestä muuten ihan hieno kolli, mutta ei näyttelykunnossa, koska on kovin laiha. Eli ei sertiä sen takia. Onhan se tosi laiha, mutta kuitenkin leikkaamaton kolli, jolla tytöt mielessä. No, yritän nyt kaikin tavoin saada sille lisää painoa, vaikkei se kertakaikkiaan syö vaikka mitä tarjoaisi ja kuinka usein. Laitoin kuivanappulatkin jo vapaaseen tarjoiluun. Raxu on niitä muutaman kerran käynyt maistamassa. Neffi sen sijaan imuroi niitä vähän väliä ja näyttää jo mukavalta pallolta XD Oh noes! Saa nähdä mitä tästäkin tulee :-P

Mietin myös, että Ralphille voisi laittaa implantin kesän korvalla. Tyttöjä ei ole tiedossa jonoksi asti ja merkkailu yltyy koko ajan. Toistaiseksi onneksi on tyytynyt merkkailemaan niitä samoja paikkoa, jotka on helppo suojata. Enemmän minua häiritsee tuo tytöille laulelu mitä se harrastaa varsinkin iltaisin. Ja jos se vaikka toisi lisää painoakin. Pitää tätä asiaa vielä miettiä lisää.

Vielä pari kuvaa näyttelystä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti