tiistai 10. syyskuuta 2013

PIROK 7.-8.9.2013

Lauantaina oli odotettu burmien erikoisnäyttely. Mukana Laurin Von Tali (Nasu) ja Frostnight's Rainy Lullaby (Luna). Nasu oli taas hyvin kaikkia rakastavalla päällä ja kehräsi ja leipoi koko ajan kun pääsi vaan syliin. Luna oli hieman jännittynyt ja pikkuisen suhisi ja ärisi. Lisäksi paikalla oli Nasun pentuja ZirCat's I-pentueesta 6 kpl, joista 5 myös osallistui näyttelyyn. Olivat todella hurmaavia ja itsekin sain esittää yhden vauvoista.

Nasu oli Veikko Saarelan pöydällä, sai kehuja ja sertinsä. Lunaa arvosteli Mira Fonsen, joka kehui tyttöä kovasti. Tuloksena ex1. Nasu oli myös siitosuroskisassa mukana ja sijoittui kakkoseksi. Kiitos Katille ja Markolle, jotka toivat Nasun jälkeläiset näyttelyyn. Pennuista sininen poika Irwin Goodman oli VP ja TP! Onnea:) Oli muutenkin oikein mukava päivä. Tässä kuvassa vielä nuori kaunotar Luna.


Sunnuntaina sitten olikin Nasun lisäksi ensimmäistä kertaa Ralph (Ralph Sia Alicia *CZ). Vähän sitä kyllä jännitti aluksi. Sitten olisi koko ajan pitänyt päästä menemään sinne ja tänne ja Pupsi myös esitteli kaunista ääntään kaikille. Tuomarina Pupsilla oli Caroline Stoa. Hän kehui poikaa hirmuisasti ja arvosteluseteli tuli täyteen isoja SUPER-kommentteja. Ainoa vika pojassa oli liian hailakka silmien väri. Ralph kuitenkin valittiin erittäin hienojen kilpakumppanien joukosta TP:ksi. Paneelissa sen kuitenkin voitti vain muutamaa päivää vajaa aikuinen ihanainen kilpakumppani.

Nasua arvosteli sunnuntaina Sara Viuha. Itse en ehtinyt viemään Nasua arvosteluun, koska samaan aikaan oli tuo Pupsin TP-kisa. Arvostelusetelistä ilmeni, että ihan tykätty Nasusta oli ja sertikin tuli, eli Nasu valmistui Premioriksi! Lisäksi Nasu oli taas 2. paras siitosuros:) Nasun pennut olivat siis jälleen paikalla. Tällä kertaa pennuista lila poika Iggy Pop oli TP:)

Kaikenkaikkiaan taas oikein mukava näyttely ja mukavia ihmisiä paljon paikalla molempina päivinä.
Vielä muutama kuva poikien näyttelyhäkistä. Ottivat päivän tosi rennosti. 
(...hieman ahdas tuo sturdin riippumatto kahdelle pojalle... )
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti