keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ruotsinmatka

Viime kerrasta onkin taas aikaa. Tässä välillä pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia. Ne osaavat syödä kiinteää ruokaa ja käydä laatikolla asioillaan. Poikapennuista Onni on varattu kaksi muuta ovat yhä vapaina. Ne ovat hyvin rohkeita, ihmisystävällisiä ja vilkkaita pojankoltiaisia.

Mutta sitten otsikon mukaiseen aiheeseen. Matkustimme pääsiäisenä Nasun (Laurin Von Tali) ja Neffin (Birregin Victory Ford) kanssa Ruotsiin Tukholman näyttelyyn, jossa olimme Nasun toisen omistajan Tuulin kanssa. Menomatka ei oikein sujunut. Ensin en löytänyt mistään parkkipaikkaa Turun sataman lähistöltä ja lopulta raahasin kauhealla kiireellä kaksi kissaboksia ja rinkan vaikka kuinka pitkän matkan takaa. Tuo matka ja sataman hälinä olivat valitettavasti liikaa Neffille, joka joutui pienoiseen paniikkiin ja pissasi boksiinsa. Hyttiin päästyämme yritin hieman pestä sen jalkoja ja häntää, mutta silloin kissa sai paniikkikohtauksen ja lähti karkuun kaikin voimin ja hyppi päin seiniä. Ei olisi kannattanut pestä siinä mielentilassa olevaa kissaa, mutta tajusin miten sekaisin se oli vasta kun aloin pestä sitä. Yö meni muuten hyvin, mutta vessaan lukittu Nasu piti meteliä ja kuopi ovea koko yön, eli en juuri saanut nukuttua.

Onneksi näyttelypäivä meni paremmin. Molemmat kissat saivat sertinsä, eli saatiin mitä tultiin hakemaan. Nasu valmistui International Championiksi ja Neffillä on nyt lähes kaikki sertit koossa Supreme Champion-titteliä varten, kun se tarvittava ulkomainenkin siis saatiin. Päivä oli mukava ja sujui melko nopeasti ja hyvin mielestäni. Vähän mietin kannattaako Neffiä näyttelyttää enää kastraattina kovasti. Vaikka se näyttelyissä esiintyy mielellään ja on todella kiltti, varsinkin pidemmät matkat ovat joskus hankalia, eli kauheasti ei ainakaan ulkomaille tee mieli sen kanssa lähteä.

Illalla takaisin laivalle. Tällä kertaa matka sujuikin yllättävän hyvin edelliseen verrattuna. Neffi ei pelännyt yhtään vaan tutki hyttiä ja kävi välillä kurisemassa pääni vieressä. (Yritin mennä ajoissa nukkumaan koska pitkä päivä ja edellinen yö väsyttivät).  Nasu oli taas suljettuna vessaan sekä merkkaustaitojensa takia, että koska kiusasi Neffiä ollessaan sieltä poissa. Joko se oli hiljaisempi tällä matkalla tai sitten olin vain niin väsynyt, etten huomannut meteliä vaan nukuin onnellisesti. Myös automatka kotiin sujui ongelmitta ja kotona odottikin yksi erittäin läheisyydenkipeä Edi. Onneksi sitäkin oli lauantaina käyty rapsuttelemassa ja ruokkimassa.

Nasu on nyt tavannut kaikki leidinsä ja valmistunut IC:ksi. Lisäksi se merkkailee todella paljon ja laulaa kaikki illat, joten on tullut aika leikkauttaa se. Aika onkin varattu huomiselle.

Nasu ja IC ruusuke

Onni nukkuu tulevan omistajansa sylissä

Muut pennut maitobaarissa
 
Pentujen kuvat otti Maria 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti