keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kiva ERY-SYD Drive-In näyttely 3.-4.11.2012

Viikonloppuna pääsimme kokeilemaan minulle ensimmäistä drive-in näyttelyä, eli näyttelyä jossa täytyy olla paikalla vain kissan arvostelujen ajan. Yleensähän näyttelyissä ollaan paikalla aamusta iltaan asti, vaikkei kissalla olisi asiaa TP valintoihin tai paneeliin. Mielestäni näyttely oli hyvin onnistunut ja hyvä kokemus. Vaikka itse jouduinkin olemaan paikalla vähän kauemmin kun oli kaksi kissaa, jotka arvosteltiin eri aikoihin ja sitten vielä tp-valintoja jne.

Ensin lauantaina Nasu (Laurin Von Tali) oli vuorossa Laura Boshovenilla. Nasu oli ekaa kertaa avoimessa luokassa ja sai ensimmäisen CAC-sertinsä. Laura tykkäsi Nasusta tosi paljon. Kehui, miten on miehekäs noin nuoreksi pojaksi ja hyvin kehittynyt. Turkista ja väristä hän piti myös tosi paljon ja tietenkin luonteesta. Nasu käyttäytyikin aivan unelmahyvin. Istui odottaessa rauhallisesti sylissä ja arvostelussa kehräsi ja leikki. Tällä kertaa myös vp ja tp-valinnoissa se osasi olla kauniisti paikoillaan, mikä yleensä on ollut ongelma kun "haluun mamman olkapäälle!" Värin parhaassa voitti ihana Kelli. Tuomarin parhaassa vähän yllättäenkin Nasu voitti! Piti sitten jäädä vielä odottelemaan paneelia:) Paneelissakin Nasu sai yhden äänen, mistä olin tosi iloinen. On se kuitenkin vielä keskenkasvuinen poika aikuisten miesten seurassa.

Neffillä (Birregin Victory Ford) oli Thea Friskovec ja sekin sai sertinsä ja kovasti kehuja kropastaan ja kiiltävästä turkista. Myös pää oli hyvän mallinen ja silmät mahtavan väriset. Korvat nyt vaan eivät olleet tarpeeksi isot ja alhaalla. Tuomari sanoikin ihan suoraan, ettei nyt ota Neffiä tp-valintaan, koska hänellä on ollut paljon hienompikorvaisia naaraita jo päivän aikana. No tottahan tuo toki on. Korjasi hän sitten vielä että niin, on ne tietenkin muutenkin hienoja! XD

Sunnuntaina Nasu olikin vuorossa heti aamusta. Tuomarina oli Arja Martikainen joka myös kovasti tykkäsi Nasusta ja kehui samoja asioita kuin Laurakin edellisenä päivänä. Arja oli sitä mieltä, että Nasusta tulee vielä iso mies. Mahtavat lihakset. Nasu sai taas sertinsä ja kutsun TP-valintaan. Tällä kertaa tp:n vei hieno somalikolli.

Neffinkin arvostelu kuulosti kovasti samalta kuin edellisenä päivänä, mutta tällä kertaa sekin sai kutsun tp-valintaan. Siinä tosin ei menestystä tullut. Neffin tuomari oli Marc Crastucci.

Päästiin siis kotiin heti tp-valintojen jälkeen ja oltiin mukavan aikaisin kotona. Tällaisia voisi järjestää enemmänkin!

Ensi vuodeksi ei ole kovin monia näyttelyitä suunnitteilla, ainakaan alkuvuodeksi. Toivottavasti silloin on Bellellä pennut ja Neffikin alkaisi kiimailla, sillekin on alettu vähän suunnitelmia punomaan! Neffillä on siis Suprelorin implantti, eli "kemiallinen kastraatio". Tämä sen takia, kun taloudessa on myös leikkaamaton kolli.  Belle ei ole vieläkään juossut, ja sitä uutista tässä vain enää odotellaan, että neiti alkaisi mouruta niin pääsisi treffeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti