keskiviikko 2. toukokuuta 2012

RUROK 28-29.3. Helsinki

Olimme matkassa Neffin kanssa. Tämä oli Neffin eka näyttely pentujen jälkeen ja vähän jännitti lähteä. Näyttelyt järjestettiin Helsingin messukeskuksessa, jossa oli myös PetExpo, lapsimessut ja muita messuja. Eli hirmuisesti ihmisiä ja hälinää!

Lauantaina Neffin tuomarina oli Robert Lubrano. Hän ei tuntunut oikein pitävän Neffistä. Häntä oli liian lyhyt ja silmät liian dominoivat ja korvat ylhäällä. Serti kuitenkin tuli. Loppupäivän vietin välillä PetExpoa kiertäen ja välillä Neffiä viihdyttäen. Viereisessä häkissä oli komea kolli Toffer, johon kovasti tykästyin. Neffikin yritti kovasti häkistä päästä poikaa kurkkimaan.

Sunnuntaina olinkin sitten jo tosi väsynyt heti aamusta. Tuomarina oli Elena Noskova. Hän kehui mm. Neffin pitkää häntää (niin... se on ihan tuomarista kiinni). Serti tuli tänäkin päivänä. Käytiin vielä tuomarin parhaan valinnassa, mutta siinä voiton vei kaunis Jemsu. (onnittelut Eve ja Nina!). Olin niin väsynyt siinä vaiheessa, että poistuin vain nopeasti paikalta, eikä tullut edes voittajaa silloin onniteltua. Toivottavasti en vaikuttanut kauhean tylyltä! Loppupäivä alkoi olla vaikea jaksaa siinä metelissä ja hälinässä. Muistin, miksi en pitkiin aikoihin ole käynyt näyttelyissä kahtena päivänä peräkkäin! Vaikka se on tosi kivaa, niin mä vaan en jaksa sitä kahta päivää peräkkäin.

Seuraavaksi Neffi on esillä Tampereella ja sitten Hyvinkäällä kotinäyttelyssä.

Viime viikolla tuli myös paljon iloisia uutisia. Ensinnäkin Neffi on ERY-SYDin vuoden kissa 2011 sekä aikuisissa että nuorissa kategoriassa IV !! Vau.

Toinen uutinen on, että meille pitäisi viikon päästä tulla uusi pikkukolli ulkomailta. Burmahurmurihan se on, ja tulee Metsäkansan kissalan kanssa yhteisomistukseen. Lisätietoja ja kuvia sitten, kun haen pojan Tuulilta Ruotsista ensi viikolla! Kolliahan me olemme etsineet jo pidemmän aikaa. Nyt se sitten on löytynyt.

2 kommenttia:

 1. Olitkos lauantai-iltana liimannut jatko-osan Neffin häntään kun noin muuttui yhdessä yössä? ;)

  Oliko lauantain Toffer Jemsun veli-Toffer vaiko joku muu?

  Mitä tulee sunnuntaihin niin itsehän en ehtinyt Jemsua laatuarvostelussa esittämään ja TP-valintoihin singahdin naapuripöydän assarinhommista niin pikaiseen, etten edes tajunnut, ketä muita esillä oli. :D

  Jospas vaikka ensi kerralla samoihin "kemuihin" osallistuessa ehtisi juttelemaankin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli Toffer Jemsun veli. Ihana, kuten siskonsakin... Balineesin kun joskus sais <3

   Me oltiin sit molemmat vähän kiireisiä silloin;)

   Poista