tiistai 6. maaliskuuta 2012

URK kissanäyttely, sekä pentujen luovutusta.

Perjantaina Brandon sitten lähti uuteen kotiinsa. Talo tuntui tyhjältä ilman pientä suurta miestä. Neffikin etsi lastaan ja kutsui sitä huolissaan. Maanantaina lähti Brianna. Ikävä on kova. Mutta kaikkia pentuja on mahdoton pitää. Nyt kotiaan etsii vielä ihana Brittany. Jos olet kiinnostunut kauniista itämaispennusta, ota yhteyttä. Jos tuo tyttö jää pitkäksi aikaa, pelkään, etten enää voikaan antaa sitä pois:)

Lauantai kului URK:n näyttelyssä Kirkkonummella assaroidessa. Pääsin assistentiksi nelosten tuomarille ja päivä kului nopeasti. Oli ihana nähdä niin monia upeita itämaiskissoja.

Sunnuntaina olin matkassa kolmen kasvatin kanssa. Kaksivuotias burmapoika Reino omistajineen oli mukanani ja itselläni oli nuo pienet itämaistytöt Brittany ja Brianna. Päivä olikin todella kiireinen, koska tytöillä oli myös tuomarioppilaan arvostelut, joten niitä kiikutettiin vuorotellen tuomarilta toiselle ja valitettavasti Reino jäi vähän vähemmälle huomiolle. Kiitos kovasti Päiville, että huolehdit sen esittämisestä. Itsekin kyllä ehdin juuri seurailemaan Reinon arvostelua. Reino sai CAP-sertin ja käväisi esittäytymässä myös TP-valinnassa.

Pikkutytöt saivat molemmat tulokseksi Ex1. Sen kummempaa menestystä ei tullut, näyttelyssä oli todella paljon itämaispentuja ja moni oli todella upeaa tasoa. Pääasia kuitenkin oli, että molemmat tytöt käyttäytyivät oikein nätisti koko päivän ja tuomarit tykkäsivät. Varsinkin Brianna oli näyttelyssä kuin kotonaan. Brittany alkoi jo vähän ärsyyntyä toisen TP-valinnan kohdalla. Onneksi sitten loppupäivä vietettiin häkissä.

Seuraava näyttely on TUROK Turussa kahden viikon päästä. Edi osallistuu näyttelyyn sunnuntaina ja lisäksi mukana on kaksi ihanaa pörröistä maine coon -pentua, jotka ovat siis kaverini kasvattamia.

1 kommentti:

  1. Me menemme Briannan kanssa 25.3. Raumalle esittelynäyttelyyn, seuraksi lähtee kaverit Jessica ja Hedvig. Briannalla meni uuteen kotiin tulo hyvin, paremmin kuin hyvin jopa. Kolme tanskandoggia suutelivat antaumuksella häntä ja britit kiehnäsivät ja yrittivät saada häneltä huomiota. Otin Briannan makuuhuoneeseeni yöksi ja päädyimme saman peiton alle illalla klo 23. Yöllä huomasin, että Brianna oli mennyt polvitaipeeseeni nukkumaan ja siellä hän oli klo 5 asti, jolloin pissatin koiranpennun. Sitten jatkoimme unia. Brianna halusi tulla kainalooni, joten siihen sitten vain. Hän oli aivan hiljaa koko yön ja on edelleen. Mitään ääntä ei ole päästänyt. Todella kiltti ja mielestäni yllättävän rauhallinen ja tasapainoinen uudessa kodissa hän on. Britit olivat paljon villimpiä, vaikka heidän pitäisi olla rauhallisia. Brianna varmaan villiintyy vielä..... jihuu. Olen niin onnellinen tästä uudesta rodusta, johon saan tutustua ensin Briannan avulla ja sitten Nefertitin. Kiitos Sinulle Mirkka!

    VastaaPoista