maanantai 27. helmikuuta 2017

Lisää synttäreitä ja uusi Champion!

Viime viikolla rakkain Raxuttimeni täytti jo 4 vuotta. Onnea siamilaiskomistukselle <3 Tänään on sitten Armin ensimmäinen syntymäpäivä. Neito on siis vuoden vanha! <3

Noxx Dancing Queen, OSH c 24 var "Armi" 1v!




Ralph Sia Alicia, SIA b "Raxu" 4 v!




Viikonloppuna oltiin näyttelyssä Porissa Armin kanssa. Itseltäni meinasi lähteä ääni ja flunssa kovasti kiusasi, mutta Armilla meni hyvin. Lauantaina Armi valmistui Championiksi ja oli myös Tuomarin Paras tyttökissa! Paneelissa äänet menivät toisen kissan kanssa ensin tasan, mutta kolmas tuomari valitsi voittajaksi kauniin cornarin. Sunnuntaina Armi ansaitsi itselleen vielä sertin luokassa 7. Näyttely oli mukava ja varmaan Satakissaan lähdetään toistekin!

Armi käyttäytyi niin nätisti ja hurmasi ihmisiä häkin ovella

Armin TP-palkinto.


Ensi viikonloppuna olisi vielä näyttely Askolassa. Sen jälkeen Armille ei ole suunnitteilla näyttelyitä vaan odotellaan, josko se lopultakin alkaisi osoittaa kiinnostusta poikiakin kohtaan. Toiveissa olisi pennut kevään tai kesän aikana! Sulhanenkin odottelee jo kärsimättömänä.

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Jape täyttää jo puolitoista vuotta, Armi 11 kk.

Ihana kolliainen Jape (GIC Mummeli Sofinho Yaron,OLH ns 25) täyttää tänään jo puolitoista vuotta. Aika on kulunut hirmuista vauhtia, vastahan se oli ihan pikkunen. Armikin (Noxx Dancing Queen, OSH c 24) alkaa aikuistua ja täytti jo 11kk. SUROKin näyttelyssä muutama viikko sitten Jape valmistui Grand International Championiksi ja Armikin sai ensimmäiset sertinsä! Muutama kuva sankareista siis on paikallaan!