maanantai 24. maaliskuuta 2014

Massu kasvaa.

Neffi on kuudennella viikollaan ja massu on alkanut kasvaa nätisti. Painoa on tullut noin 600 grammaa lisää. Eiköhän sieltä muutama vauva tule. Vielä yli kolme viikkoa odotettavaa.

Huonoja kuvia, mutta ehkä noista nyt suuntaa antavasti näkee. Eilen oltiin näyttelyssä ja siellä oli ihania pieniä pentusia ja mun pentukuume vaan kasvoi. Oijoi, kuluisipa aika nopeasti. Raksu sai sertinsä mutta ei sen kummempaa menestystä. Tuomarina oli Kuipers-Kossen jonka mielestä silmät olivat liian pyöreät ja naamio ei ole kehittynyt vielä kunnolla. Myös korvia sanottiin liian pieniksi, ainakin kun pää on niin iso...  Kuva näyttelystäkin.




perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ralph & Neffi

We'll have kitties soon! Neffi is definitely pregnant and the father to be is ofcourse Ralph. Kittens will be born at the middle of April <3 Here is the couple cuddling few weeks ago!


 
Ralph Sia Alicia *CZ (SIA b) <3 SC Birregin Victory Ford (OSH n)
 
 
Neffi oli taas hyvin salaperäinen ja koska viime kerralla pentuja ei tullut, halusin tällä kertaa olla varma onko niitä tulossa joten käytin tytön ultrassa. Kaikki siis oli ihan kuten viime kerralla, ainoa ero, että nyt on painoakin tullut jonkin verran lisää. Ultra tehtiin aika aikaisessa vaiheessa, mutta kaksi hyvin eloisaa ja hyvinvoivaa pentua sieltä löytyi. Voi niitä olla enemmänkin, ultralla tarkkaa määrää on vaikea määrittää. Pennut syntyvät huhtikuun puolivälin paikkeilla. Nyt vaan toivotaan, että kaikki menee hyvin raskauden ja synnytyksen osalta. Lisätietoja kotisivuilta.
 
P.S. Bellelle syntyi parin päivän kuluttua vielä yksi poikapentu. Eli saldona Ruotsissa on  punainen tyttö ja kaksi punaista poikaa :) Näistä lisätietoja antaa Metsäkansan kissala.