perjantai 15. kesäkuuta 2012

Katin kuvia Nasusta

Nasulla kävi vieras kameran kanssa viime viikon näyttelyn yhteydessä. Otettiin muutama kuva sitten nuoresta miehestä ja pakkohan näitä on jakaa muillekin nähtäväksi.

Kuvaaja: Kati Savolainen





Nasu on kasvanut hurjan paljon. Onhan se jo kohta puolivuotias. Fifé-rekisterinumerokin on jo saatu ja ensimmäisinä näyttelyinä ovat PIROK Porissa (la) ja SUROK Espoossa (la).

Bellen uusi koti

En ole hirveästi Bellestä osannut kirjoitella aikaisemmin. En muista mainitsinko, että se löysi uuden kodin melko läheltä. Olen saanut kuulla, miten Bellellä menee ja sopeutuminen on onnistunut hyvin. Belle tulee toimeen perheen pienen pojan kanssa ja on saanut uuden kaverin, kastraattikolli Rickyn. Belle on siis sijoituksessa ja sille tulee toivottavasti ensi talvena pentue Nasun kanssa, kunhan poika alkaa olla siinä iässä että naiset kiinnostavat. Tässä vielä kuva Bellestä uuden kaverinsa kanssa:

Kuva: Maria Laakso

tiistai 12. kesäkuuta 2012

ERY-SYD ja näyttelyväsymys

Viime viikonloppuna oli sitten ERYn Hyvinkään kesänäyttely, joka on jo perinteisesti meidän näyttelyohjelmaan kuulunut. Itselläni oli mukana Neffi, joka pärjäsi molempina päivinä oikein kivasti saaden sertinsä ja ollen vielä tuomarin paras. Sunnuntaina paikalla oli myös kolme burmakasvattia, joista Reino valmistui Premioriksi:)

Kevään näyttelytahti on ollut aika haipakkaa, ja itse olen aika väsynyt. Neffi ei onneksi ole osoittanut näyttelyväsymyksen merkkejä. Ja vaikka Neffi nyt onkin pärjännyt hyvin, niin ei ole mitään syytä ravata useimmissa näyttelyissä, jos ei se itselle enää ole niin kivaa. Päätin siis että kesän näyttelyiden jälkeen aletaan miettiä aika tarkasti mihin näyttelyihin mennään ja varsinkin ettei mentäisi aina kahdeksi päiväksi peräkkäin.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pari kuvaa

Tässä uusimpia kuvia kissoista.
Nasu ja Edi, ruskeat burmapojatpojat


Nasu 5kk

 Neffi, musta itämainen tyttö