sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Upea näyttelyviikonloppu Tampereella

Tänä viikonloppuna suuntasimme Neffin (Birregin Victory Ford, OSH n) kanssa näyttelyyn Tampereelle. Sinne oli ilmoitettu myös Neffin tytär Brianna (Frostnight's Brianna, OSH a). Oli todella ihana nähdä Brianna. Se oli kovasti äitinsä näköinen  ja oloinen ja nukkui häkissä mustan britin kanssa. Tykkäsin tytöstä edelleen kovasti ja tulihan sitä muutamaan otteeseen pusuteltua..

Lauantaina Neffillä oli tuomarina Robert Lubrano, kuten myös viimeksi RUROKissa. Häntä oli taas liian lyhyt. Mutta muutoin Neffi oli nätti ja sopusuhtainen. Serti tuli ja myös kutsu TP-valintaan. TP:n vei kuitenkin kaunis siamilainen ruskeanaamiotyttö. Briannan tuomarina oli Jaana Jyrkinen ja hän tuntui pitävän Briannasta. Brianna oli sitten myös TP! Paneelissa kuitenkin toinen kaunis pentu vei voiton.

Sunnuntaina Neffin tuomari oli Marteinn Tausen. Hän piti kovasti Neffistä ja ihasteli linjakasta kroppaa ja sopusuhtaista päätä. Korvat eivät ole kovin superit, mutta hyvin sopusoinnussa pään muodon kanssa. Ainoina vikoina hän mainitsi, että silmien alalinja on hieman liian pyöreä ja prifiilissa pientä huomautettavaa. Neffi sai siis sertinsä ja oli myös TP. Paneelissa taisi vastassa olla sama ruskeanaamio kuin lauantaina TP-valinnassa, ellen ihan väärässä ole. Äänet menivät ensin tasan, joten jännitys oli kovaa. Ratkaiseva tuomari kuitenkin valitsi Neffin voittajaksi!!!

Brianna oli Pia Nymanin arvostelussa ja sai taas mukavat arvioinnit ollen EX1 ja TP. Paneelissa oli vastassa ihana valkoinen siamilaistyttöpentu, jota olimme jo Briannan omistajan kanssa pitkin päivää ihailleet. Äänet menivät taas aluksi tasan, mutta tällä kertaa ratkaiseva tuomari valitsi tuon toisen tytön.

Viikonloppu oli ihan huippumukava. Seura oli hyvää ja juttelin monen mukavan ihmisen kanssa ja tutustuin  myös moneen kauniiseen kissaan. Unet jäivät vähäisiksi ja pitkien päivien sinne tänne juoksemisen seurauksena välillä meinasi väsymys saada vallan. Siitä päästiin kuitenkin yli. Kiitos kaikille mukavasta näyttelyviikonlopusta ja nyt olen aivan valmis kaatumaan sänkyyn. Sitä ennen kuitenkin vielä muutama kuva Briannasta ja Neffistä.




torstai 10. toukokuuta 2012

Uus miäs

No nyt hän on kotiutunut Suomeen. Ruskea 4kk ikäinen burmavauveli Laurin Von Tali. Poju on yhteisomistuksessa Metsäkansan kissalan kanssa. Poika on luonteeltaan ihan superihana. Rohkea, ihmisrakas ja leikkisä lapsi. Kehrää paljon ja nukkuu mielellään ihmisen kyljessä. Lempinimeä en ole vielä keksinyt vaan tyyppi on Schnuffel tai Suffeli tms. mitä milloinkin.



keskiviikko 2. toukokuuta 2012

RUROK 28-29.3. Helsinki

Olimme matkassa Neffin kanssa. Tämä oli Neffin eka näyttely pentujen jälkeen ja vähän jännitti lähteä. Näyttelyt järjestettiin Helsingin messukeskuksessa, jossa oli myös PetExpo, lapsimessut ja muita messuja. Eli hirmuisesti ihmisiä ja hälinää!

Lauantaina Neffin tuomarina oli Robert Lubrano. Hän ei tuntunut oikein pitävän Neffistä. Häntä oli liian lyhyt ja silmät liian dominoivat ja korvat ylhäällä. Serti kuitenkin tuli. Loppupäivän vietin välillä PetExpoa kiertäen ja välillä Neffiä viihdyttäen. Viereisessä häkissä oli komea kolli Toffer, johon kovasti tykästyin. Neffikin yritti kovasti häkistä päästä poikaa kurkkimaan.

Sunnuntaina olinkin sitten jo tosi väsynyt heti aamusta. Tuomarina oli Elena Noskova. Hän kehui mm. Neffin pitkää häntää (niin... se on ihan tuomarista kiinni). Serti tuli tänäkin päivänä. Käytiin vielä tuomarin parhaan valinnassa, mutta siinä voiton vei kaunis Jemsu. (onnittelut Eve ja Nina!). Olin niin väsynyt siinä vaiheessa, että poistuin vain nopeasti paikalta, eikä tullut edes voittajaa silloin onniteltua. Toivottavasti en vaikuttanut kauhean tylyltä! Loppupäivä alkoi olla vaikea jaksaa siinä metelissä ja hälinässä. Muistin, miksi en pitkiin aikoihin ole käynyt näyttelyissä kahtena päivänä peräkkäin! Vaikka se on tosi kivaa, niin mä vaan en jaksa sitä kahta päivää peräkkäin.

Seuraavaksi Neffi on esillä Tampereella ja sitten Hyvinkäällä kotinäyttelyssä.

Viime viikolla tuli myös paljon iloisia uutisia. Ensinnäkin Neffi on ERY-SYDin vuoden kissa 2011 sekä aikuisissa että nuorissa kategoriassa IV !! Vau.

Toinen uutinen on, että meille pitäisi viikon päästä tulla uusi pikkukolli ulkomailta. Burmahurmurihan se on, ja tulee Metsäkansan kissalan kanssa yhteisomistukseen. Lisätietoja ja kuvia sitten, kun haen pojan Tuulilta Ruotsista ensi viikolla! Kolliahan me olemme etsineet jo pidemmän aikaa. Nyt se sitten on löytynyt.